Eladó ház Budapest XVII. kerület 90 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 90 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület 90 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7973360
Referenciaszám: HZ082451
Frissítve: 18 napja

Budapest XVII. kerület eladó családi ház 3 szobás: 64,99 millió Ft

64,99 millió Ft
722 111 Ft/m²
90 m²
Alapterület
721 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 188 618 Ft
Második évtől
257 408 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Természetes és Csendes Környezetben Felújítandó Családi Ház Budapest 17. Kerületében1984 -ben épült, csendes, családiházas  környezetben, Budapest 17. kerületében, 90 nm-es, jelenleg 3 szobás, egy 721 négyzetméteres teleken felújítandó családi ház eladó!Ha Ön a város nyüzsgésétől való távoli, de mégis kényelmes elérhetőségben lévő otthont keres, akkor ez a lehetőség éppen Önnek szól.Az ingatlan ideális választás lehet családok, párok vagy befektetők számára is!Az ingatlan főbb jellemzői:Lakótér:A családi ház 90 négyzetméteres alapterülettel rendelkezik, melyhez tartozik egy további 25,2 négyzetméteres vízszigetelt pince is.Ezt az ingatlant saját elképzeléseinek megfelelően alakíthatja át: az épületben jelenleg 3 különálló szoba található, amely viszonylag egyszerű módon átalakítható teraszkapcsolatos amerikai konyhás nappalivá, és a meglévő  nagyobb méretű (21 nm) szoba szétválasztható. Duplakomfortos az ingatlan.Műszaki Tartalom:A meleget gázkazán (cirkó) szolgáltatja, de szilárd tüzeléssel is megoldható a fűtés, így a hidegebb napokon is kellemes hőmérsékletet biztosít. A telken ásott gyűrűs kút van.Jelenleg számos fűtött (!) melléképület is található a telken, amelyeknek bontása elkezdődött. A tulajdonosok vállalják az összes melléképület eltakarítását, és azoknak megfelelő elszállítását, így ezek a nagy munkálatok nem az új tulajdonosok terhei!Közlekedés és Infrastruktúra:Az ingatlan földrajzi elhelyezkedése kiváló, mivel az M6 autópálya közelségének köszönhetően Budapest központja 1 órán belül elérhető.Pár perc gyalogos távolságban iskolák, óvodák és bevásárlási lehetőségek találhatók.Az M0 autópálya felhajtója mindössze 5 percre van autóval.Finanszírozás:Az ingatlan tehermentes és megbeszélés szerint költözhető! A tulajdonosok vállalják az összes melléképület lebontását, és azoknak megfelelő elszállítását!Ha Ön egy olyan otthont keres, ahol a természet közelségében élhet, de nem szeretne lemondani a városi kényelemről, akkor ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Basa-Fábián Petra Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 381 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Basa-Fábián Petra Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 381 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY