Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 600 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 600 nm
Eladó ház Budapest XVI. kerület, Árpádföld 600 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7499265
Referenciaszám: H456033
Feltöltve: 18 napja

Budapest XVI. kerület eladó családi ház 6 szobás: 479 millió Ft

479 millió Ft
798 333 Ft/m²
600 m²
Alapterület
1067 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 390 180 Ft
Második évtől
1 897 188 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Árpádföldön az újépítésű villák és házak szomszédságában, széles betonútról megközelíthető négyzet alakú telken található ez a 20 éve megépített kiváló szigetelésű és elrendezésű, tágas terekkel büszkélkedő 3 szintes családiház. A füvesített kertben világos és fűszer ágyások illatoznak, és egy épített, csempézett medence büszkélkedik pihenővel. A parkolási lehetőség 4 autó számára biztosított (van 2 garázs és 2 kültéri beálló). A szuterén szinten raktár, iroda, hűtőkamrák, két ipari konyha és élelmiszer előkészítők lettek kialakítva, de ide került a kazánház és a szauna is zuhanyzóval + wc-vel, és, hogy a munka utáni lazulás teljesebb legyen a szuterén alatt van egy borospice is. A magasföldszinten az előtérbe lépve elénk tárul a kupolás nappali-étkező-konyha fedett teraszokkal körbe ölelve, ami nyáron plusz nappalinak minősül. A lépcsőház mellett található a vendégszoba fürdővel és wc-vel, majd innen tovább haladva eljutunk a ház privát szférájába, mely 2 halóból, gardróbszobából, fürdőszobából es egy háztartási helységből áll. Az emeleten egy különálló lakás került kialakításra hatalmas, 40 m2-es szobával, fürdőszobával, wc-vel, gardróbbal, konyha-étkezővel és egy szabadon alakítható padlástér résszel. Műszaki állapot: a jól működő gázkazán az energiatakarékosság végett korszerűsítésre szorul. A ház központi részében, a nappaliban lévő márvány kandalló azonban alkalmas a két felső helység befűtésére - a jelenlegi tulajdonos is így oldja meg a ház fűtését. A légkondicionáló hűtésre igen, de fűtésre nem alkalmas. A medence keringgető szivattyújának cseréje idén megtörtént, a fűtése pedig a kazánnal lehetséges. A ház gyönyörűen parkosított és 20 éves tuja fenyőkkel van körbe ültetve. A gondozott kert és fűszerkert fenntartására öntöző rendszer lett kiépítve. A nappalik, közlekedők, fürdőszobák, az üzleti helység és teraszok járólappal lettek burkolva, a hálószobák pedig padlószőnyeggel. A burkolatok, a konyhabútor és annak berendezése teljesen rendben van, használható. Megközelítés: autóval, busszal, hévvel (300-400 m-re van a buszmegálló, a hév 1,2 km-re). Ajánlom két generációnak, nagy családnak tini gyerekkel, vagy olyan vállalkozónak, aki a cégét is itt szeretné elhelyezni. (Önálló cég központ irodái és raktárai kialakítására is van lehetőség.) Rengeteg fantázia és lehetőség rejlik ebben a házban, melynek elrendezése teljesen megfelel a mai igényeknek. Egy kisebb esztétika felújítással boldog új tulajdonosa lehet. A tulajdonos kedves, korrekt és rugalmas. Mivel a cég áttelepítése időigényes a szuterént szívesen visszabérelné a szükséges időre. További információval kapcsolatban, és a megtekintési időpont egyeztetése céljából keressenek bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Terasz:
70 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataki Ferenc Otthon Centrum - XIII. kerület - O2 Katona Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pataki Ferenc Otthon Centrum - XIII. kerület - O2 Katona Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY