Eladó ház Budapest XV. kerület 280 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület 280 nm
Eladó ház Budapest XV. kerület 280 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8094197
Referenciaszám: 315646
Frissítve: 7 napja

Budapest XV. kerület eladó családi ház 6 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
710 714 Ft/m²
280 m²
Alapterület
438 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 577 549 Ft
Második évtől
788 184 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a méltán kedvelt XV. kerületben egy önálló családi ház, mely könnyedén két lakásossá alakítható. Kis Rákos utca, telek mérete 438 nm, a ház szintenként 140 nm, összesen bruttó 280 nm, amerikaikonyhás nappali, 6 háló, 3 fürdő, közlekedő, 15 nm erkély. Az ablakok a csendes, belső udvarra néznek. A ház 2003-ban téglából épült, az akkori követelmények szerinti legjobb minőségben. Kétrétegű műanyag ablakok, szúnyogháló, redőnyös, biztonsági ajtó, 5 cm hőszigetelés a külső falon. Kovácsoltvas kerítés, és korlátok kerültek felszerelésre, ólomüveg a bejárati ajtón. A délnyugati tájolású házban klímák gondoskodnak nyáron a megfelelő hőérzetről, de a tájolása miatt kellemes érzet van klíma használata nélkül is. Minden mérőóra külön elszámolású. Tavaly egy 6kW-os napelemrendszer került kiépítésre, ezáltal a rezsi rendkívül kedvező. A meleget egy kondenzációs gázkazán biztosítja. Jelenleg az emeleten egy lakás van kialakítva, nappali, amerikaikonyha, 2 fürdő, 2 háló, gardrobe, közlekedő, a földszinten pedig egy kozmetika/fodrász szalon üzemelt nagyon sikeresen. Sokféle üzleti tevékenységet el lehet képzelni a földszintre. Könnyedén egy két generációs házzá alakítható, csináltam hozzá egy átalakítási tervet, mely tájékoztató jellegű. Amennyiben két vevő érkezne egyszerre a lakásokra külön-külön, akkor abban az esetben külön is eladó szintenként a ház. Úgy lakásonként 100 millió a vételár. Ajánlom a házat családoknak, vállalkozásnak és befektetésnek egyaránt. A lokáció remek, minden karnyújtásnyi távolságra megtalálható. Az M3-as és az M0-ás is nagyon közel van, a Belváros autóval 10 perc alatt elérhető, tömegközlekedése jól megoldott. A kerületben ingyenesen lehet parkolni, a telekre 2-4 autóval kényelmesen be lehet állni. A hátsó, parkosított, öntözőrendszerrel ellátott intim kertrészben a jakuzzi a ház vételi árába beletartozik csakúgy, mint a képeken látható összes bútorzat. Az ingatlan első megtekintési napja: 2024. május 7. kedd Amennyiben felkeltette érdeklődését a kizárólag a kínálatomban elérhető ingatlan, kérem keressen bizalommal. Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít, a legjobb kamat most 6 % alatti.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vörös Eszter Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vörös Eszter Ingatlanpáholy Az iroda összes hirdetése
+36 20 971 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY