Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kertváros 180 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kertváros 180 nm
Eladó ház Budapest XIX. kerület, Kertváros 180 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7846686
Referenciaszám: H473440
Frissítve: 2 napja

Budapest XIX. kerület eladó családi ház 4 szobás: 139,99 millió Ft

139,99 millió Ft
777 722 Ft/m²
180 m²
Alapterület
336 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 406 287 Ft
Második évtől
554 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Bp. XIX kerületében, Kispesten, a Bozsik stadiontól pár percnyire egy 336 m2-es telken lévő, 150 m2-es, kétszintes,dupla komfortos, 15 cm-es DRYVIT szigetelt, téglaépítésű 2022-ben épült családi ház. A földszinti részen találunk egy nagy, étkezőrésszel kialakított konyhát, nappalit, egy hálószobát, zuhanyzóval és WC-vel rendelkező fürdőszobát, háztartási helységet. Az emeleti részen , 2 hálószobát, gardróbot, háztartási helységet sarokkáddal és WC-vel rendelkező fürdőszobát. Minden helyiség tágas, műanyag nyílászáróval, redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelt. A fűtést és a meleg vizet egy Ariston típusú cirkó berendezés biztosítja vagy lehet választani a napelemes , elektromos kazánost ( ugyanis mindkettővel szerelt ) padlófűtéses, radiátoros hőleadással. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. Riasztó, kamera rendszerrel szerelt az ingatlan , ezen kívül kaputelefonos ( kamerás ) bentről nyitható elektromos ajtóval. Az udvaron több autó számára van beállási lehetőség. Az utca csöndes, rendezett. A közlekedés kiváló (Busz 93-as, 268-as, illetve 48-as villamos), Shopmark, Határ úti Metróállomás autóval 5 percnyire, tömegközlekedéssel 15 percnyire. A közelben minden megtalálható, amire szükség lehet, Ormos Intézet pár percnyire. Aldi, Spar .

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hideg Róbert Otthon Centrum - III. kerület - Flórián tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hideg Róbert Otthon Centrum - III. kerület - Flórián tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY