Eladó ház Budapest XIV. kerület 196 nm
Eladó ház Budapest XIV. kerület 196 nm
Eladó ház Budapest XIV. kerület 196 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8048428
Referenciaszám: 213306209
Frissítve: 17 napja

Budapest XIV. kerület eladó családi ház 5 szobás: 119,9 millió Ft

119,9 millió Ft
611 735 Ft/m²
196 m²
Alapterület
256 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 347 980 Ft
Második évtől
474 891 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jelen kialakítása szerint tökéletesen alkalmas lakhatásra és vállalkozás üzemeltetésére. A 2 rész közös közlekedőn át érhető el. Megoldható 2 különálló lakás kialakítás. Az ingatlan mostani kialakítása szerint az emeleten 3 szoba, konyha, tároló, közlekedő, terasz, fürdőszoba wc-vel, és egy vendég wc található. A szint teljesen körbejárható! A szobák nagyok, jól élhetőek, egymásból nyílnak, de külön is megközelíthetőek. A szobák bútorzata megbeszélés szerint akár maradhat is. Ide készített, egyedi impozáns bútorok, üveges, szárnyas ajtók. A szobák légkondicionáltak. A fürdőszobában kád, zuhanyzó, bidé és wc. A földszint elrendezése 1 nagy stúdió, iroda, folyosó, fürdőszoba, wc, tároló, előtér, kert. Most a vállalkozást szolgálja ki. Ez alakítható, akár több irodássá. És könnyedén kialakítható külön lakrésznek, mely egyszerűen akadálymentessé is tehető. 2 szint, 5 szoba, 196 m2, 252 m2 telek, 2 autó számára fedett beálló, intim kert, kerti tároló A ház a ’60-as évek közepén épült, 2006-ban és 2012-ben teljes felújítás történt (burkolatok, villanyvezetékek, gépészet, nyílászárók), azóta is karbantartott, megvigyázott. A két szint fűtése külön, gázcirkóval megoldva. A földszinten padlófűtés, az emeleten vegyes, padló és radiátoros. Szintenként külön mérőórák mérik a fogyasztást. Az egész ház napfényes, világos. A padlás beépíthető. A kert kialakítása intim, füvesített, gondozott, öntözőrendszerrel felszerelt. A környék kertvárosias, ám a Nagy Lajos király útja közelében található. Annak zaja már nem ér el hozzánk. Az utca nyugodt, csendes, kisforgalmú. A mi házunkkal szemben nincs ház. Az előkertben 2 autó parkolhat fedett helyen, automata kertkapun át. Ajánlom: - nagycsaládnak - össze vagy szétköltözőknek - olyan családnak, ahol kerekesszéket használnak - olyannak, aki az egész házat cégközpontnak használná - olyannak, aki vállalkozást üzemeltet (webshop, iroda, varroda, nyomda, szolgáltató ipar) és a lakhatását is megoldaná egyben Kiváló az infrastruktúra, kiváló közlekedés! A közelben minden megtalálható. Iskola, óvoda, sportpálya, templom. Több kisbolt, posta gyógyszertár, étterem, park, akárcsak az IKEA, Sugár üzletközpont vagy éppen az Árkád. Közelben villamos (3, 62, 62A), busz (34), éjszakai busz(907), troli (77). Az Örs vezér terén Metró, HÉV, és sok buszjárat könnyen elérhető. Az ingatlan tehermentes, megtekintése rugalmas. Várom hívását akár hétvégén is.  

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1964
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
C
duplakomfortos
kert
erkély
bútorozott
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paróczy Csaba Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 235 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Paróczy Csaba Be My Home Az iroda összes hirdetése
+36 30 235 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY