Eladó ház Budapest XIV. kerület, Szőnyi út 350 nm
Eladó ház Budapest XIV. kerület, Szőnyi út 350 nm
Eladó ház Budapest XIV. kerület, Szőnyi út 350 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7964028
Referenciaszám: 5-4002
Frissítve: 1 napja

Budapest XIV. kerület eladó családi ház 5+2 fél szobás: 220 millió Ft

220 millió Ft
628 571 Ft/m²
350 m²
Alapterület
566 m²
Telek
5+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 638 496 Ft
Második évtől
871 360 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TÖBBFUNKCIÓS-TÖBBGENERÁCIÓS-3 SZINTES CSALÁDI HÁZ ALSÓRÁKOSON CSAK A BALLA INGATLAN KÍNÁLATÁBAN A XIV. kerület frekventált részén, átmenőforgalomtól mentes utcában kínálunk megvásárlásra egy 3 szintes családi házat, 566 nm-es telken. Az ingatlan kiválóan alkalmas vállalkozási célra illetve akár több generáció együttélésére. A családi ház a 90-es években épült, jó állapotú,masszív szerkezetű és szigetelt. Az épület riasztórendszerrel és biztonsági rácsokkal, ajtókkal felszerelt. A kertben fúrt kút és kiépített locsolórendszer található. A ház fűtése gázkazánnal megoldott napkollektoros fűtésrásegítéssel, az alsó szinten radiátorral, a magasföldszinten és a tetőtérben padlófűtéssel. A padlástér szigetelt és beépíthető. Alsó szint: nettó 129 nm Helyiségei: garázs,iroda,fürdőszoba, kazán, tároló. Földszint: nettó 107 nm+ 25 nm terasz Helyiségei: nappali, konyha, fürdő, wc, szoba Tetőtér: nettó 116 nm Helyiségei: 2 konyha, 2 fürdő, 2 wc, 2 nappali,2 kamra, 2 háló Beépítetlen padlástér: 79 nm A kertbe illetve a garázsba 3-3 autóval be lehet állni. Az ingatlan a Szőnyi úton található, az M3-as autópálya bevezető szakaszához közel, mégis a csendesebb részen. Megtekintési szándékával kérem hívjon a megadott számon! Vevőknek szolgáltatásunk ingyenes. Azon kedves ügyfeleinknek akik nálunk találják meg leendő otthonukat kedvezményes díjszabású, ügyvédi hátteret biztosítunk, garanciával. Ha hitelre lenne szüksége, bank független hiteltanácsadó csoportunk ingyenesen áll rendelkezésére. Amennyiben a vásárláshoz még szükséges ingatlant értékesítenie, ebben is segítünk Önnek!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfort nélküli
kocsibeálló
garázs
kamra
erkély
terasz
pince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Knoska Gyöngyi Balla Ingatlan - XIV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 708 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Knoska Gyöngyi Balla Ingatlan - XIV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 708 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY