Eladó ház Budapest XII. kerület 410 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület 410 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület 410 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7628206
Referenciaszám: H462436
Frissítve: ma

Budapest XII. kerület eladó családi ház 5 szobás: 778,12 millió Ft

778,12 millió Ft
1 897 854 Ft/m²
410 m²
Alapterület
1400 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 2 258 303 Ft
Második évtől
3 081 920 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Normafához közel Makovecz stílusú hangulatos családi ház ELADÓ FELSZERELTSÉG: - automata kapu és garázsnyitó, - fűtött felhajtó - riasztó - fűtése gázcirkóval történi, padlófűtéses és radiátoros megoldással. - 2-3 állásos garázs, - belső feszített tükrű medence, - szauna - video-kaputelefon, - automata öntözőrendszer HÁZ LEÍRÁSA: Az alsó szinten a fűtött, beltéri, 10 méteres, feszített víztükrű medence, szauna tusolóval, háztartási helyiség, kazánház, valamint a 2-3 állásos garázs található. A földszinten nagyméretű ablakokkal rendelkező, napfényes, kandallós, kertkapcsolatos, hatalmas teraszos nappali /65 nm/, egy teljesen berendezett étkező-konyha /24 nm/, két hálószoba /20 - 22 nm/, gardróbszoba, fürdőszoba, külön WC. A konyha gépesített, a berendezés megbeszélés tárgyát képezi. Az emeleten a nappali galériája, 3 hálószoba erkéllyel, melyből 2 városi panorámás, egy pedig kertre néző. Fürdőszoba, káddal és zuhanyzóval és egy külön wc szolgálja a komfortot. A KERT: Az 1436 nm-es területen sövények és ős fák teszik hangulatossá, A kertje különleges hangulatú, madárcsicsergős, csendes és nyugalmas. Kiválóan alkalmas irodának, nagykövetségnek és nagy család részére is, mivel a megközelítése tömegközlekedéssel és autóval is kiváló. Jelenleg bérlők lakják, akik az új tulajdonostól tovább bérelnék vagy nehéz szívvel, de 60 napos határidővel kiköltöznek A bérleti díj 4.200 €/hó, ami éves szinten 50.400 € KERESŐ ÜGYFELEINK RÉSZÉRE KÖZVETÍTŐI SZOLGÁLTATÁSUNK DÍJTALAN! Hívjon bizalommal a hét bármely napján! Visszahívom, ha nem tudom fogadni hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koós Zoltán Otthon Centrum - XI. kerület - Bercsényi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koós Zoltán Otthon Centrum - XI. kerület - Bercsényi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY