Eladó ház Budapest X. kerület, Ligettelek 244 nm
Eladó ház Budapest X. kerület, Ligettelek 244 nm
Eladó ház Budapest X. kerület, Ligettelek 244 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8085194
Frissítve: 12 napja

Budapest X. kerület eladó családi ház 5 szobás: 89,4 millió Ft

89,4 millió Ft
366 393 Ft/m²
244 m²
Alapterület
251 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 259 462 Ft
Második évtől
354 089 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MŰSZAKILAG FELÚJÍTOTT /vezetékcserék, hidegburkolatok/ DUPLAKOMFORT BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉR Két szinten 164nm : 5 szoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba + félszuterén 81nm szint vizesblokkal, utcai bejárattal is és udvari beálló AJÁNLJUK: - több generációnak - otthonnak és vállalkozásnak, irodának - befektetésnek Az ingatlan megvásárlásával a társasházban többségi tulajdonossá válik. Az Önkormányzat a másik tulajdonos. Az öröklakáson kívül még két lakrész található hátrább az udvarban. Egyikben Bérlő lakik, másik raktárként hasznosított. A házhoz házhoz 250nm körbekerített, ÖNÁLLÓAN HASZNÁLT TELEKRÉSZ tartozik, melynek használata az alapító okiratban szabályozva van. Az öröklakáshoz tartozó közösköltség 13500,-Ft/hó. Ezen túl egyedi mérőóra szerint fizetendő a villany, víz, gáz. A FÉLSZUTERÉN SZINT UTCAI BEJÁRATTAL rendelkezik. Fűtött. Kovácsoltvas rácsokkal védettek ablakai utcára és udvarra is néznek. Hasznosítása igen sokrétű lehet – akár lakásnak is átminősíthető, de fitness terem, üzlet, szépségszalon, raktár, cégképviselet stb is kialakítható benne. Vizesblokk található benne – wc. Itt található az egész ház fűtéséért és melegvíz ellátásáért felelős Ariston kazán. Fedezze fel milyen lehetőségeket rejt az Ön számára! Az ár irányár - nézze meg!, megegyezünk. Elsősorban készpénzes érdeklődők jelentkezését várjuk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1924
Energetikai besorolás:
C
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
duplakomfortos
kocsibeálló
kert
kertkapcsolatos
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
pince
internet
bútorozatlan
alacsony közös költség
parkettás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 317 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 317 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY