Eladó ház Budapest VI. kerület, Nagykörúton belüli terület 1251 nm
Eladó ház Budapest VI. kerület, Nagykörúton belüli terület 1251 nm
Eladó ház Budapest VI. kerület, Nagykörúton belüli terület 1251 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8079372
Referenciaszám: HZ091894
Frissítve: 18 napja

Budapest VI. kerület eladó családi ház 20 szobás: 1 504,8 millió Ft

Figyelem! Az eladó euróban kívánja értékesíteni vagy kiadni az ingatlant. Ezért az általa megadott árat 391 Ft/EUR árfolyamon váltottuk át. Az ingatlan tényleges vételára a forintban bemutatott hirdetési ártól az aktuális árfolyam következtében eltérhet. A forintban megadott összeg tájékoztató jellegű.
1 485,8 millió Ft
1 187 690 Ft/m²
3 800 000 EUR
3 037,57 EUR/m²
1251 m²
Alapterület
611 m²
Telek
20 szoba
Szobák száma
Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megismerhesse ezt az egyedülálló ingatlant, és tegye meg az első lépéseket egy sikeres befektetés felé! Eladó egy tágas, 1 251 m² alapterületű, felújításra váró ház, 3 800 000 EUR áron. Ez a lenyűgöző ingatlan a 19. század közepén, pontosabban 1850-ben épült, tégla szerkezettel, Budapest szívében, a 6. kerületben, a neves Operaház közelében. Amennyiben Ön olyan befektetési lehetőséget keres, amely hosszú távú stabilitást és növekedési potenciált kínál a Budapesti ingatlanpiacon, ne keressen tovább. Ez a lenyűgöző, történelmi ház mindent megad, amire csak vágyhat, ráadásul egy olyan lokációban, amely minden befektető álma. Befektetők számára különösen vonzó lehet ez az ingatlan, mivel a kiváló elhelyezkedés és az ingatlan mérete hosszú távon magas hozamot ígér, legyen szó akár a felújított ingatlan bérbeadásáról, akár értékesítéséről. A ház jelentős alapterülete lehetőséget biztosít arra, hogy a leendő tulajdonos szabadon alakíthassa át és alakíthassa ki saját ízlése szerint. Legyen szó akár több generáció együttéléséről, akár luxus szálláshely kialakításáról, a lehetőségek szinte korlátlanok. A felújítás révén az új tulajdonos saját maga határozhatja meg az ingatlan karakterét és funkcióját, maximálisan kiaknázva annak potenciálját. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló befektetési lehetőséget kínál, hiszen a közelben minden megtalálható, amire csak szükség lehet. Kitűnő a közlekedés: a tömegközlekedési lehetőségek pár percnyi sétával elérhetőek, így Budapest bármely pontja könnyen és gyorsan megközelíthető. Ne habozzon időpont egyeztetés végett, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1850
Energetikai besorolás:
B
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
belsőkert
amerikai konyha
étkező
kamra
gardrób
pince
bútorozatlan
parkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mária tér Duna House Iroda Mária tér Duna House Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 275 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mária tér Duna House Iroda Mária tér Duna House Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 275 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY