Eladó ház Budapest III. kerület 1528 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 1528 nm
Eladó ház Budapest III. kerület 1528 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8062357
Referenciaszám: HZ055421-4618492
Frissítve: 16 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 12 szobás: 2 000 millió Ft

2 000 millió Ft
1 308 901 Ft/m²
1528 m²
Alapterület
3229 m²
Telek
12 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A BUDAI HEGYVIDÉK LEGFÉNYŰZŐBB VILLÁJA! 3. kerületben, Táborhegy csendes utcájában, elit, hegyvidéki környezetben, erdő közeli utcában, 3230nm-es gondozott, karbantartott telken ELADÓ egy minden igényt kielégítő, 2004-ben EGYEDI tervek alapján megépített BELSŐ LIFTTEL (Otis) rendelkező, rendkívül IMPOZÁNS LUXUS VILLA. Az ingatlan budai viszonylatban is egyedülálló paraméterekkel bír! A villa kiválóan alkalmas családi otthonnak, de akár cégközpontnak, követségi rezidenciának is. Az 1528nm-es házat nagy belmagasság, tágas, esztétikus terek, prémium minőségű beépített anyagok, teljes intimitás és pazar elegancia jellemzi. Az ingatlan egyes részeit néhány hónapja felújították, fehér kőburkolatokat kaptak a helyiségek, ezáltal még elegánsabbak a terek, továbbá a fűtési rendszert teljesen kicserélték, korszerűsítették. A földszinten található egy HATALMAS, NAPFÉNYES, exkluzivitást árasztó NAPPALI terasz és télikert kapcsolattal, TÁRSALKODÓ, hatalmas konyha, étkező, dolgozó szoba, szülői háló saját fürdőszobával és egy vendégszoba. A második szinten találunk hat külön bejáratú hálószobát, két fürdőszobát és két mellékhelyiséget. A telek enyhe lejtésének köszönhetően a ház kertszintjén egy KOMPLETT WELLNESS RÉSZLEG kapott helyet. A hatalmas fűthető úszómedence rendelkezik jakuzzival és élményelemekkel. A leendő tulajdonos a medencerészleg mellett egy TÖRÖK- és egy GŐZFÜRDŐ előnyeivel is gazdagabb lesz. Ezen a szinten található még egy fitneszterem, melyben rengeteg különböző sporteszköz áll rendelkezésünkre. A wellness helyiséget és fitnesztermet továbbá egy újabb télikert köt össze, ahol kellemesen lazíthatunk egy fürdőzés, vagy edzés után. Az alagsorban található egy 8 állásos garázs és számos tárolásra kialakított helyiség. A telek területén további 12 autó számára van kialakítva beállási lehetőség. Az ingatlan SZÁMOS EXTRÁI közül néhány kiemelendő: többrétegű szigetelés, automata öntözőrendszer, üveg lift, 16 kamerás biztonsági rendszer, videós kaputelefon, hatalmas teraszok, budapesti panoráma, boros pince. A hatalmas, dísznövényekkel beültetett kert kiváló helyszíne lehet KERTI PARTIKNAK, ELEGÁNS FOGADÁSOKNAK. A tulajdonos nyitott arra, hogy cserébe beszámítson lakást / lakásokat! Irányár: 2 Mrd Ft.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nidal Ádám Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nidal Ádám Duna House Bartók Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY