Eladó ház Budapest III. kerület, Erdőalja út 320 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Erdőalja út 320 nm
Eladó ház Budapest III. kerület, Erdőalja út 320 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7972566
Referenciaszám: HZ045344
Frissítve: 16 napja

Budapest III. kerület eladó családi ház 11 szobás: 590 millió Ft

590 millió Ft
1 843 750 Ft/m²
320 m²
Alapterület
1500 m²
Telek
11 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 712 330 Ft
Második évtől
2 336 828 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Legyen az Ön otthona vagy befektetése, ez az örökpanorámás ingatlan egy igazi gyöngyszem. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy részletes információkat kapjon erről az elképesztő lehetőségről.A telekhez tartozik egy 4 állásos garázs is, amely biztonságos és kényelmes parkolási lehetőséget biztosít autóinak. Emellett az ingatlan csendes helyezkedik el, ahol a természet közelségét élvezheti. Ez kiváló lehetőséget kínál sétákra, piknikekre és a kikapcsolódásra.Az ingatlanban összesen 4 kényelmes lakás található, amelyek minden modern kényelmet kínálnak. (120nm, 65 nm, 55 nm és 40 nm) Tágas és világos belső terek jellemzik, amelyek nagyobb családoknak is elegendő helyet biztosítanak. Az ablakokból csodálatos panoráma nyílik, amely minden nap feledhetetlen élményt nyújt.Az ingatlan teljeskörűen felújított, így Önnek nem kell aggódnia a felújítási költségek miatt. A legújabb építészeti stílus jegyeit viseli magán, miközben megtartja az eredeti báját és karakterét. A hőszivattyús rendszernek köszönhetően energiahatékony és környezetbarát módon biztosítja a fűtést és a hűtést.Önnek egy olyan különleges lehetőséget szeretnénk bemutatni, amely minden elvárását felülmúlja. Ez az örökpanorámás ingatlan a III. kerületben erdközeli utcában  - 974 nm-es telken -  található, amely kényelmet, modernitást és lenyűgöző kilátást nyújt Önnek és szeretteinek . Egyaránt alkalmas nagy családoknak és befektetőknek is.Gyönyörű Örökpanorámás Ingatlan - Teljeskörűen Felújított, Ideális Nagy Családok és Befektetők Számára!.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Erkély:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bobák Zsuzsanna Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 388 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bobák Zsuzsanna Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 70 388 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY