Eladó ház Budaörs 107 nm
Eladó ház Budaörs 107 nm
Eladó ház Budaörs 107 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7868194
Referenciaszám: H474468
Frissítve: 21 napja

Budaörs eladó családi ház 3 szobás: 145 millió Ft

145 millió Ft
1 355 140 Ft/m²
107 m²
Alapterület
1044 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 420 827 Ft
Második évtől
574 305 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Amennyiben Budaörs kedvelt részére szeretne költözni, fontos Önnek a nagy telek, a jó levegő, a kiváló infrastruktúra, akkor nézze meg velem ezt az ajánlatot! Kiváló befektetési lehetőség, a telek mérete miatt bővíthető az épület és másik ház is építhető mellé. HÁZ PARAMÉTEREI: - 107 nm, - két szintes, - 3 szobás, - külön konyhás, - két fürdőszobás, - 1972-ben épült, - felújítást, korszerűsítést igénylő, - tetőtere beépíthető, - telek méreteiből adódóan bővíthető, - tartozik hozzá egy 45 nm-es garázs és egy gazdasági épület is. TELEK PARAMÉTEREI: - Övezeti besorolás: Lke-1/0 síkvidéki kertvárosias lakóterület, - Telek területe: 1044 nm, - Utcafronti szélesség: 17,8 m, - Beépítési mód: szabadon álló, - Lejtés: 0%, - Beépítettség megengedett: 25% - két egység építhető rá, - Víz: telken belül, - Villany: telken belül, - Csatorna: telken belül, - Gáz: telken belül. KÖRNYÉK: - Közelben iskolák, óvoda, bevásárlási lehetőségek, éttermek, POSTA, - Buszmegálló 300 méterre, - M7-es, M1-es autópálya 3 perc alatt elérhető autóval, viszont a zaj és légszennyezettségtől már távol esik. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. BANKFÜGGETLEN pénzügyi szakértőnk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát DÍJMENTESEN versenyezteti az Ön kedvéért. Természetesen a legjobb ajánlatok áttekintését követően, végül Ön választhatja ki a nyertest. Várom hívását amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni! Nézzük meg együtt, mert érdemes!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jauch Hedvig Otthon Centrum - XII. kerület - MOM Park Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jauch Hedvig Otthon Centrum - XII. kerület - MOM Park Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY