Eladó ház Budakeszi 99 nm
Eladó ház Budakeszi 99 nm
Eladó ház Budakeszi 99 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7935637
Referenciaszám: H478175
Frissítve: 16 napja

Budakeszi eladó családi ház 3 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
595 960 Ft/m²
99 m²
Alapterület
259 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 171 233 Ft
Második évtől
233 683 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Önnek ajánlom, ha piaci ár alatt szeretne vásárolni ingatlant! Eladó 3 szobás, déli fekvésű, nagyon világos családi ház Budakeszi központi részén! A település a budapesti agglomeráció egyik legszebb és legkedveltebb lakóterülete, amely kényelmet és nyugalmat, friss levegőt biztosít az itt élő családok számára. Nézze meg velem ezt a kitűnő lokációjú, átmenő forgalomtól mentes, aszfaltozott utcában lévő, napfényes, statikailag jó állapotú családi házat! HÁZ: - A 99 nm-es ingatlan 3 szobás, külön konyhás, étkezős, - fekvésének köszönhetően nagyon világos, - hagyományos építési módon épült 1966-ban téglából beton alapra, átlagos állapotú, - vasbeton gerendás, a tető fa fedélszerkezetű, cseréppel fedve, - a nyílászárók alapanyaga fa, - a fűtést gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással, - a melegvizet külön gázkazán biztosítja, - a padlóburkolatok kerámia, PVC és parketta, - pince (42 nm-es), - tetőtere beépíthető, az ablakok beépítésre kerültek, építési elképzelés rajza megtalálható a hirdetésben, - földszint + emelet tagoltságú családi házzá, vagy akár két generációssá is alakítható, - ház belső állapota átlagos, külső homlokzata nem szigetelt. TELEK: - 258 nm, - 1 nyitott és 1 fedett autó beálló is található rajta, ami garázzsá alakítható. KÖRNYEZET: - Budapesttől 5 km-re található, központi, de mégis csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában, - csendes környezetben helyezkedik el, közelében lévő ingatlanok jellemzően hasonló jellegű családi házak, - 150 méteres körzetben tömegközlekedési eszközök, buszállomás, üzletek, gyógyszertár, POSTA, orvosi rendelő, intézmények találhatóak, - M0, M1, M7-es autópálya 5 KM-en belül elérhető. BENNE REJLŐ PLUSZ LEHETŐSÉG: - tetőtere beépíthető, két generációs otthonná is alakítható. Azoknak ajánlom, akiknek fontos a kiváló infrastruktúra, de szeretik a csendes, nyugodt környezetet és a panorámát is. Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. BANKFÜGGETLEN pénzügyi szakértőnk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát DÍJMENTESEN versenyezteti az Ön kedvéért. Természetesen a legjobb ajánlatok áttekintését követően, végül Ön választhatja ki a nyertest. Külön kérésre az enteriőr tervezésben is segítünk. Várom jelentkezését amennyiben szívesen megtekintené!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1966
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
H
villany
gáz
víz
csatorna
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jauch Hedvig Otthon Centrum - XII. kerület - MOM Park Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Jauch Hedvig Otthon Centrum - XII. kerület - MOM Park Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY