Eladó ház Borsodszentgyörgy 115 nm
Eladó ház Borsodszentgyörgy 115 nm
Eladó ház Borsodszentgyörgy 115 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7999680
Referenciaszám: MHH100206
Frissítve: 16 napja

Borsodszentgyörgy eladó családi ház 3 szobás: 15,5 millió Ft

15,5 millió Ft
134 783 Ft/m²
115 m²
Alapterület
692 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 44 985 Ft
Második évtől
61 391 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: MHH100206 Egy 115 m2-es, részben felújított ház eladó egy bájos zsákfaluban, Borsodszentgyörgyön ! Borsodszentgyörgy jól ismert az egyik legjobb lakóközösségéről a régiójában. A falut a kristálytiszta levegő és az azt körülvevő dombok jellemzik. Tökéletes hely, ha szereti a csendes helyeket, a természet közelében élni és túrázni. A legközelebbi város innen csupán 12 km, így a nagybevásárlások miatt sem kell messze utaznia. A ház elrendezése miatt a 7,5 M ft-os falusi CSOK-ra NEM alkalmas a 2024-es jogszabályok szerint! - Az ingatlan két különálló emelettel rendelkezik, ezek külön bejárattal rendelkeznek Az alaprajzát a fotók között tálálod. - Az ingatlan téglából épült - A villanyvezetékeket 10 évvel ezelőtt cserélték ki a házban. - mindkét emeleten gázkonvektorok vannak, a földszinten egy új fatüzelésű kályha is található. - a földszinten nemrég épült egy vadonatúj fürdőszoba, a vízvezetékek újak a falban ebben a fürdőszobában. - a házban vezetékes víz van, a lefolyó egy derítő tartályba van ürítve. A faluban nincs központi csatornarendszer. - a tető szerkezetileg jó állapotban van. - az első emeleten szinte az összes ablak háromrétegű hőszigetelt, a többi ablak hagyományos, dupla üvegezésű fa ablak. - a földszinten új redőnyök vannak, ez emeleten még az eredeti redőnyökkel vannak szerelve az ablakok A földszinten található egy műhely és egy raktárhelyiség is, amelyekhez külön bejárattal lehet hozzáférni kívülről. A telken található egy kút hidroforral. Továbbá van egy garázs és egy tűzifa tároló is. A telken szilva-, birs- és meggyfák találhatók. Kertészkedésre is van még földterület. A faluban több élelmiszerüzlet, orvos és álltalános iskola is található. A csíki termálfürdő mindössze 30 km autóútra van innen. A legközelebbi város (Ózd) 12 km autóval, ha szupermarketbe, étterembe, bankba stb. kellene mennie. A falu 40-50 km autóútra van a régió mindkét nemzeti parkjától (Aggtelek és Büük). Eger városa 46 km innen. Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni! Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
garázs
erkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztariné Erika Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 340 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sztariné Erika Északi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 340 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY