Eladó ház Böhönye 150 nm
Eladó ház Böhönye 150 nm
Eladó ház Böhönye 150 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8061603
Frissítve: 19 napja

Böhönye eladó családi ház 5 szobás: 11,99 millió Ft

11,99 millió Ft
79 933 Ft/m²
150 m²
Alapterület
1770 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 34 798 Ft
Második évtől
47 489 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
B Home eladásra kínál Böhönyén csendes mellékutcában egy 150 m2-es családi házat! A ház vegyes szerkezetű. A házba beérve egy nagy nappaliba érünk. Nappaliból nyílik a konyha, egy spájz, 3 szoba, ebből az egyik szoba a másikból nyílik, illetve van egy külön bejárattal rendelkező lakrész, amely 1 szobából áll.Az ingatlan ahogy a képeken is látszik, teljes felújításra szorul. A házba be van vezetve a villany és a víz, gázcsonk a telken belül található. Jelenleg nincs fűtési mód kialakítva a házban, jelenleg nem lakják az ingatlant. Csatornahálózat ki van építve a Községben! A tető pala fedésű. Az udvaron több melléképület található, mint egy tároló, ólak, pince, és egy garázs is található az udvaron. Saját kút is található az udvaron. Az ingatlan csendes mellékutcában található a Központtól 1500 méterre. Böhönyén található több bolt, posta, óvoda, bölcsőde,iskola, benzinkutak,orvosi rendelő, gyógyszertár..... Marcalitól 20 km-re helyezkedik el. Balaton: 40 km Kaposvár: 30 km Nagykanizsa: 35 km Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, akkor kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján! Az ingatlan adatai a Megbízóm által, a rendelkezésemre bocsátott információkon alapul, ezért ezen adatok teljességéért és helyességéért felelősséget nem vállalok, illetve árváltozás, és adatváltozás jogát fenntartom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Terasz:
5 m²
Energetikai besorolás:
H
villany
víz
csatorna
garázs
jó közlekedésű
csendes
kamra
terasz
pince
melléképület
bútorozatlan
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 713 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY