Eladó ház Bodony, Falu eleje 186 nm
Eladó ház Bodony, Falu eleje 186 nm
Eladó ház Bodony, Falu eleje 186 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7684704
Referenciaszám: M236245
Feltöltve: 19 napja

Bodony eladó családi ház 6 szobás: 179 millió Ft

179 millió Ft
497 223 Ft/m²
186 m²
Alapterület
9998 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 519 504 Ft
Második évtől
708 970 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Heves megye, Bodony, családi ház eladó! A Mátra egyik legszebb kis településén, Bodonyban eladóvá vált egy, egy hektáros összközműves telken fekvő, 360 nm-es, panorámás, tégla építésű családi ház. A két szintes ház alsó szintjén található egy kettő autó beállására alkalmas garázs, nagy méretű fedett terasz, egy üvegverandás közlekedő, belső medence, szauna, jakuzzi, plusz egy kisebb napozó terasz. Az alsó lakrészen konyha/étkező, mosószoba, fürdőszoba, valamint két további szoba található. A csigalépcsőn felsétálva érkezünk a felső lakrészhez, mely külön egy külső feljárón is megközelíthető. A felső szinten található egy nappali, fürdőszoba, wc, illetve további három szoba. Az épület jó elosztású, szerkezetileg rendkívül masszív, igényes megjelenésű. Az közvetlen udvar szépen rendezett, található rajta számos fa, szalonna sütő, külső pihenő hely, kerekes kút. Tovább haladva van egy 5 boxos istálló, nagy méretű legelő, amely villanypásztorral van elkerítve. A telek hátsó vége kívülről, aszfaltozott úton is elérhető. Kiváló otthont nyújthat nagyobb családok számára, de ideális befektetési lehetőség lehet olyanok számára is akik a turizmusban vagy lovassportban gondolkodnak. A panoráma, a Mátra közelsége és a telek adottságai Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, kérem keressen a megadott telefonszámon! Irodánk banki és ügyvédi háttérrel, valamint számos egyéb szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Máté Szilárd Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 430 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Máté Szilárd Eger Kertész utca 84 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 430 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY