Eladó ház Bodajk 71 nm
Eladó ház Bodajk 71 nm
Eladó ház Bodajk 71 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8065364
Referenciaszám: HZ018422-4619458
Frissítve: ma

Bodajk eladó családi ház 2 szobás: 33 millió Ft

33 millió Ft
464 789 Ft/m²
71 m²
Alapterület
711 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 95 774 Ft
Második évtől
130 704 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bodajkon kellemes környezetben, kis forgalmú utcában eladó egy összközműves, 75 nm-es, vegyes falazatú ingatlan. A hozzá tartozó telek 711 nm-es, rendezett, körbe kerített. Az ingatlan sarok telken helyezkedik el, így két oldalról is megközelíthető. A környezete tiszta, a szomszédok csendesek. Az ingatlan főbb jellemzői:- Kb a 60-as években épült, vegyes falazatú. Folyamatosan karban lett tartva, így szép állapotban van.- A tető 5 éve lett teljeskörűen felújítva, új gerendák, lécezés, fólia és Tondach tetetőcserép borítást kapott.- A villanyvezetékeket is akkor újították fel, rézvezetékre lettek cserélve, 25 Amper ellátással.- A vízvezetékek rendben vannak.- A fűtés gázkazánról történik, a kazán cserére szorul, de használható, működik.- Az ingatlan csatornázott.- A nyílászárók zömmel műanyagok, de található még dupla fa ablak is. Redőnnyel, szúnyoghálóval ellátott.- A burkolatok jók, de igény szerint cserélhető. Az ingatlanhoz tartozik egy fedett terasz, innen nyílik egy nyári konyha, ami igény szerint egy külön lakrésznek is kialakítható. Egy helyiségből és egy fürdőből áll. Szintén innen elérhető a pince, ami tárolásra kiválóan alkalmas és itt található a gázkazán. Ezen kívül egy 18 nm-es garázs, ami az utcáról és a telekről is megközelíthető. Az ingatlan átlagos, költözhető állapotban van, de egy kis ráfordítással szuper kis házat varázsolhat belőle. Az elhelyezkedése kiváló.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
H

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Althöfner Georgina Duna House Mór Az iroda összes hirdetése
+36 70 377 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Althöfner Georgina Duna House Mór Az iroda összes hirdetése
+36 70 377 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY