Eladó ház Berzence 77 nm
Eladó ház Berzence 77 nm
Eladó ház Berzence 77 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7903112
Feltöltve: 5 hónapja

Berzence eladó családi ház 3 szobás: 7 millió Ft

7 millió Ft
90 909 Ft/m²
77 m²
Alapterület
2049 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 20 316 Ft
Második évtől
27 725 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó önálló családi ház Berzencén, a Dózsa utcában. Az ingatlan a falu központjától 10 perc sétával érhető el. A nagyközség Somogy vármegyében, Nagyatád várostól 16 km-re terül el. Minden infrastruktúrával rendelkezik, úgymint élelmiszer, ruházat, vegyesiparcikk, Posta, háziorvos, fogászati rendelő, gyógyszertár. A településen bölcsőde, óvoda és általános iskola működik, továbbá kábel TV és szélessávú internet elérhető. Az ingatlan csendes, rendezett környezetben fekszik. Területe 2049 m2, ebből 148 m2 a beépített rész, a többi előkert az épület előtt, illetve konyhakert és szántó az épület mögött. Az elő- és hátsókertben szőlő, gyümölcsös található. A lakóterület 77 m2 nagyságú, a többi gazdasági épület (fatároló, ólak, stb.). Az épület régi építésű, felújításra szorul. Benne 3 szoba, konyha, éléskamra és egy belépő van. Az épülethez kívülről megközelíthető 10,5 m2 nagyságú nyári konyha csatlakozik. A lakóépületbe a villany és a gáz van bevezetve, vezetékes víz csak a nyárikonyhában van. A fűtés a 2-es és 3-as számmal jelölt szobákban gázkonvektorral van megoldva. A szennyvízcsatorna a telekre be van vezetve. A lakóépület bővítésére a terület rendelkezésre áll. Az ingatlan per és tehermentes, jogilag rendezett. Az ingatlan ára 6,9 millió Ft. További információért érdeklődni +36 30/4490126 mobilszámon lehet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
komfort nélküli
kocsibeálló
kert
melléképület
kábeltévé
bútorozatlan
vízórás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Ferencz István István Ferencz
+36 30 247 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Ferencz István István Ferencz
+36 30 247 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY