Eladó ház Berhida 72 nm
Eladó ház Berhida 72 nm
Eladó ház Berhida 72 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8096390
Referenciaszám: HZ050708
Feltöltve: 11 napja

Berhida eladó családi ház 2+1 fél szobás: 25 millió Ft

25 millió Ft
347 222 Ft/m²
72 m²
Alapterület
1457 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 556 Ft
Második évtől
99 018 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Berhidán, a Vasút utcában, 72 m²-es, 2 szobás, TEHERMENTES, FELÚJÍTANDÓ családi ház, 1547 m²-es saroktelken - ELADÓ!A sík telken, vegyes (vályog-tégla) falazattal épült a családi ház, melyben 2 lakószoba, egy konyha, egy fürdő-WC, illetőleg egy előtér került kialakításra. A ház tetőszerkezete fafödémmel és cserép héjazattal készült. A közművesített telken található ingatlanban minden közmű megtalálható. A két nagyobb lakószobában laminált padló, míg legkisebb szobában beton padló, a konyhába, a fürdő-WC-be, valamint a közlekedőbe kerámia járólap padlóburkolat került. A nyílászárók fából készült, eredeti geréb-tokos ablakok. A szobák fűtését jelenleg egy-egy gázkonvektor, míg a használati melegvizet egy 60 l-es villanybojler biztosítja. Parkolásra az udvaron, valamint a ház előtt az utcán is van lehetőség. A PER- és TEHERMENTES ingatlan Berhida központjának közelében található, egy rendezett utcában. A településen elérhető óvoda, iskola, bolt, posta, buszmegállók és játszótér egyaránt, ugyanakkor biztosított a háziorvosi-, valamint a fogorvosi ellátás és a védőnői szolgálat is. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY