Eladó ház Beled 163 nm
Eladó ház Beled 163 nm
Eladó ház Beled 163 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8084426
Referenciaszám: M272936
Feltöltve: 16 napja

Beled eladó családi ház 3+2 fél szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
367 485 Ft/m²
163 m²
Alapterület
605 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 173 845 Ft
Második évtől
237 247 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rendkívüli lehetőség! Győr-Moson-Sopron Vármegyében, Beleden, csendes, nyugodt környezetben kínálok egy csodálatos kétszintes, kiváló állapotban lévő ingatlant, üzlethelyiséggel. Beled városában eladó egy kiváló állapotú kétszintes családi ikerház egyik fele. Az ingatlan alapterülete 160 m2, a hozzátartozó telek nagysága 608 m2. Az épület az 1980-as években épült téglaház, tetején cseréppel. Az épület hőszigetelt faablakokkal rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozik egy 65 nm-es dupla építésű téglagarázs és egy garázs jellegű tároló helyiség. A ház előtti terület parkosított, az udvar térkövezett. A lakás elrendezése ideális, két bejárattal rendelkezik. A földszinten található helyiségek: közlekedő, wc, nappali, étkező, konyha, éléskamra, két kazánház. Az ingatlan előtt egy nagy terasz helyezkedik el, az üzlethelyiség az utca felől és a lakásból is megközelíthető. Az első emeleten közlekedő, 3 szoba és egy fürdőszoba található. Télen a meleget egy nagy teljesítményű vegyestüzelésű kazán és egy gázkazán biztosítja. A közelben megtalálható minden, ami a napi szükséglethez kell, boltok, vegyesbolt, posta, orvosi rendelő, általános iskola, óvoda, bölcsőde, takarék, vasút és busz közlekedés. Beled elhelyezkedését tekintve közel van az osztrák határhoz, Kapuvár, Csorna vonzáskörzetében található. Győr és Szombathely 35 perc alatt megközelíthető a 86-os gyorsforgalmi úton. Az ingatlan ipari árammal rendelkezik: 380 V Ha szeretne egy békés, csendes helyen élni egy rendezett, biztonságos településen a város zajától kellő távolságra, maximálisan ajánlom Önnek ezt az ingatlant. Kis családosoknak, fiatal pároknak, időseknek egyaránt kiváló választás lehet. Az ingatlanról készült alaprajz, illetve fénykép felvételek az OTP Ingatlanpont szellemi tulajdonát képezi. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is. Amennyiben felkeltette érdeklődését az általam kínált ingatlan, keressen bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Erkély:
8,8 m²
Terasz:
8,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos
erkély
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivánkovicsné Reznyák Bernadett Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ivánkovicsné Reznyák Bernadett Celldömölk Kossuth Lajos utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY