Eladó ház Békéscsaba 210 nm
Eladó ház Békéscsaba 210 nm
Eladó ház Békéscsaba 210 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7915134
Referenciaszám: M261562-4519090
Frissítve: ma

Békéscsaba eladó családi ház 3+1 fél szobás: 94 millió Ft

94 millió Ft
447 619 Ft/m²
210 m²
Alapterület
2114 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 272 812 Ft
Második évtől
372 308 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békéscsabán, a Marzek (Kner) nyomda közelében 200 m2 alapterületű, hőszigetelt falazatú polgári jellegű, duplakomfortos családi ház eladó. A telek alapterülete 2114 m2. Az épület falazata téglából készült, ami 5 cm vastagságú homlokzati szigetelést is kapott. Az elektromos áramot 10 kw teljesítményű napelemek biztosítják. A rendszer még 10 évig szaldós elszámolású. Az épület fűtése gáz-cirkó rendszerű, radiátoros hő leadással illetve lehetőség van kandallóval és cserépkályhával történő fűtésre is. Az ingatlan hűtéséről és igény szerint a fűtéséről 3 db inverteres klíma gondoskodik. A lakóépületben 3 nagyméretű szoba, egy fél szoba, hall, konyha, kamra, közlekedő, 2 db fürdőszoba, wc-vel, és mosókonyha található. A ház alatt egy 25 m2 alapterületű boltíves kialakítású pince húzódik. A lakás és a kert kapcsolatát egy 34 m2 alapterületű terasz biztosítja. A gépjárművek részére egy 42 m2 alapterületű, elektromos mozgatású kapuval ellátott garázs szolgál. Az ingatlanon jelentős alapterületű (90 m2) melléképület található, melyek jelenleg tárolóként hasznosítottak. Az épület riasztóval és kamerarendszerrel felszerelt. A kert parkosított, fenyőfákkal és termő gyümölcsfákkal telepített. Az öntözést 4 körös automata öntözőrendszer látja el. Amennyiben érdeklődését felkeltettem, az ingatlan előre egyeztetett időpontban megtekinthető! ----------------------Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, megoldásokat kínálunk, melyek ügyintézése ingyenes. Kérje személyre szabott ajánlatunkat. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
F
Napelem:
Van
ipari áram
duplakomfortos
csendes
pince
melléképület
hőszigetelt
riasztó
klíma
kandalló
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ingatlan-tanácsadó Labos Péter OTPIP - Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 30 475 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ingatlan-tanácsadó Labos Péter OTPIP - Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 30 475 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY