Eladó ház Békéscsaba 170 nm
Eladó ház Békéscsaba 170 nm
Eladó ház Békéscsaba 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7891827
Referenciaszám: M259010-4499374
Frissítve: ma

Békéscsaba eladó családi ház 4+1 fél szobás: 26 millió Ft

26 millió Ft
152 941 Ft/m²
170 m²
Alapterület
1625 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 459 Ft
Második évtől
102 979 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békés vármegye, Békéscsaba Jamina városrészében csendes, nyugodt környéken egy kétgenerációs családi házat kínálok eladásra. Az 1625m2-es telken lévő ház első része a 60-as években épült, vegyes falazatú, míg a hátsó részt később építették hozzá téglából. Két külön lakás került benne kialakításra. Az utcafront felőli nagyobb lakás 115m2 alapterületű. Ebben találhatunk egy hosszabb, beépített folyosót, melyről három egymásba nyíló, tágas szobába jutunk. Szintén a folyosóról nyílik a konya és étkező helység, illetve egy fürdőszoba és egy kamra. A szobák és a folyosó egy része laminált parkettával illetve hajópadlóval burkolt, míg a lakás többi része hidegburkolatot kapott. A hátulsó, kisebb lakás bejárata az udvarról nyílik. Az 50m2 alapterületű lakás praktikus elosztású: egy nagyobb és egy kisebb szoba, egy konyha-étkező helység, egy kamra, és egy külön fürdőszoba és WC található benne. Itt is laminált parketta, PVC, illetve járólap képezi a burkolatot. A ház melegét vegyes tüzelésű kazán biztosítja, amely radiátorok segítségével biztosítja a kellemes hőmérsékletet ha hidegre fordul az időjárás. A házban három fázisú áram van. A hátsó házrészhez két melléképület van csatolva, amelyek garázs és műhely kialakítására alkalmasak. Ezeken kívül még három melléképület van a telken, melyet jelenleg ólnak és tároló helységnek használnak. A ház mellett gondosan ápolt virágoskertben gyönyörködhetünk, míg az elkerített hátsó, jelenleg is művelt kertben termő gyümölcsfák vannak, de a nagy területen bőven van lehetőség még a kertészkedésre, állattartásra is. Ez a ház ideális választás, ha az idősebb és a fiatalabb generáció együtt, de mégis elkülönülten szeretné berendezni otthonát! Illetve azoknak is, akik szeretnék a vidék nyugalmát és csöndjét kiélvezni a városban. Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal!Előre egyeztetetett időpontban megtekinthető. Az adásvételhez az ügyvédi támogatást biztosítjuk. Az OTP bankcsoport kedvező kamatozású hiteleit ajánljuk, melyhez a díjmentes és gyors ügyintézést vállaljuk.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb kazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
H
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Mlinár-Kőrösi Katalin OTPIP - Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 20 540 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dr.Mlinár-Kőrösi Katalin OTPIP - Békéscsaba Az iroda összes hirdetése
+36 20 540 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY