Eladó ház Békéscsaba 130 nm
Eladó ház Békéscsaba 130 nm
Eladó ház Békéscsaba 130 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7839541
Referenciaszám: 4531_214
Frissítve: 18 napja

Békéscsaba eladó családi ház 3 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
276 154 Ft/m²
130 m²
Alapterület
1241 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 191 Ft
Második évtől
142 190 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Árcsökkentés!Eladásra kínálunk Békéscsaba csendes, családi házas övezetben, a IV.kerületben, egy 1241nm-es telken fekvő, önálló, utcafronti, fedett tornácos, nappali+2 szobás, vályog és tégla falazatú családi házat. A tágas, jó alaprajzi adottságokkal rendelkező ingatlan sok lehetőséget rejt magában, jellegéből adódóan kellemes családi otthon vállhat továbbra is belőle, de akár vállalkozás számára is ideális lehet, mivel jól megközelíthető, és minden fontosabb intézmény elérhető távolságra van. A ház karbantartott állapotú, egyedi mérőórákkal felszerelt, ipari árammal ellátott, fűtését gáz konvektorok biztosítják,illetve a nappaliban beépített cserépkályha és az ebédlőben elhelyezett fa tüzelésű sparhelt. A 110nm-es lakótéren kívül rendelkezésre áll még egy 14,8 nm-es nyitott tároló- padlásfeljáróval, továbbá a mellette kialakított 19,15nm-es nyári konyhával, melyből egy polcozott 12,24nm-es hideg kamra nyílik, ezen kívűl még állattartásra alkalmas melléképület+ góré mely felúításra szorul vagy elbontásra, ez a döntéshozás az új tulajdonosaira van bízva. A parkosított udvart a szép évelő virágok, rózsák, cserjék, termő szőlő lugasok, gyümölcsfa, füge teszi még vonzóbbá, öntözésüket az ásott kút vizéből is van rá mód. A terület kíváló adottságainak köszönhetően a pihenő övezet, a fák adta árnyékában tökéletes. Az ingatlan vételárába beszámításra kerülhet egy kisebb területen lévő, kisebb négyzetméterű, önálló békéscsabai családi ház, értékegyeztetéssel. A családi ház megtekintése leegyeztetett időpontban lehetséges. Vevőink számára minden szolgáltatás díjmentes. Hívjon bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
csatorna
kert
kertkapcsolatos
csendes
étkező
melléképület
internet
telefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kruzics Anikó Alföld Ingatlan Center Az iroda összes hirdetése
+36 30 153 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kruzics Anikó Alföld Ingatlan Center Az iroda összes hirdetése
+36 30 153 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY