Eladó ház Becske 80 nm
Eladó ház Becske 80 nm
Eladó ház Becske 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7992016
Referenciaszám: 11-2540
Frissítve: 12 napja

Becske eladó családi ház 2 szobás: 32 millió Ft

32 millió Ft
400 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
2238 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 92 872 Ft
Második évtől
126 743 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Nógrád megyében, Becskén kellemes csendes,egyedi elhelyezkedéssel bíró 2238nm-es telken, eladó egy rendkívüli, igénnyel restaurált parasztház. Teljesen igényesen, szakszerűen felújított ház, a földszinten nappali - háló, ezzel egy légtérben, de némileg szeparálva egy igényes konyha, fa dézsa fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba, wc. Hatos osztású , melyek a mai energetikai minőségekkel rendelkező, fa ablakokkal, egyedi asztalos munkával készült praktikus konyhabútorral, egyedileg ide készített, kerámia lámpatestekkel, gyönyörű hajó padlóval. A tetőtérben, ami jelenleg egy helyiség, kb 11 méter hosszú kb 3,5 méter széles, szintén hajó padló, egyedi környezetbarát, magas minőségű szigeteléssel, igényes fa burkolattal a padlótól a mennyezetig. A nappaliban egy nagyon barátságos, mindazonáltal hasznos s hatékony fűtési megoldásként egy nagyon kedves kemence, ennek a kéménye, adja a tetőtérben a fűtést. Teljes " vakolat csere" tapasztással elvégezve. Új gerendák, szarufák lettek beépítve, szakszerű tetőcsere. A teljesség igénye nélkül ennyit gondoltam itt leírni. De említhetem az udvaron felállított jurtát, kalandosabb kedvű vendégek elszállásolására, / fa állványon, teljes fa padlózattal, a bio kerti árnyékszéket. A területen permakulturás gazdálkodás volt a cél, növényvédő szert hosszú ideje nem látott, pár kis gyümölcsfa csemete el lett már ültetve. Igényes kis gazdasági épülettel, baromfi tartásához, kis óllal.  Ha érdekli Önt ez a tényleg egyedi ingatlan, kérem hívjon, a leírtak nem fogják visszaadni a valóságot.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1904
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
víz
csatorna
félkomfortos
kamra
gardrób

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Gyula Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Gyula Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 682 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY