Eladó ház Baracska, Kertész utca 85 nm
Eladó ház Baracska, Kertész utca 85 nm
Eladó ház Baracska, Kertész utca 85 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7437938
Referenciaszám: 53-1309
Feltöltve: 16 napja

Baracska eladó családi ház 2 szobás: 17,9 millió Ft

17,9 millió Ft
210 588 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1460 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 51 950 Ft
Második évtől
70 897 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Baracska csendes részén TELEKÁRBAN 1460 nm2 összközműves belterületi telken 85 nm hasznos alapterületű felújítandó, igény szerint bontandó vályog házat. A telekről körben szép kilátás nyílik a település belseje és a környező zöldövezet felé. A házban előtér két szoba, konyha étkezővel, spejz, közlekedő és fürdőszoba van. A házban az elektromos hálózat cserélve lett. A fürdőszoba már újonnan lett kialakítva. Az alap beton. A szobákban linóleum, a ház többi helységében járólap van. A fűtést gázcirkó adja. Fűtésköltsége 25 fokon a vastag falaknak köszönhetően 25.000 Ft volt. Összességében tiszta, lakható. A tető és a fal egy része igényel felújítást. A ház hátsó traktusában egy tároló, nyári konyha vagy kazánháznak használható külön rész, ahonnan a padlásra lehet feljutni. A telken automata fúrt kút, több termő gyümölcsfák: barack, szilva, diófa, szőlő. A kert körben bekerítve. Ajánlom: - a fővárosból kiköltözőknek: Budapest 35 km távolságra, vonattal 15p - befektetőknek: akár ikerház építésre - első lakásnak: a tető felújítása és a fal egy részének megerősítése után azonnal költözhető. - új lakóház építésére CSOK igénybevételével - gazdálkodásra: telek nagyságából adódóan veteményes és állattartásra is alkalmas. A még meglévő régi ólak is használhatóak. Amiben még segíteni tudok: - kivitelező és - tervező ajánlása - energetikai tanúsítvány - ügyvéd és hitelügyintéző ajánlása Megtekintésre, bővebb információadásra várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
komfortos
kamra

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Nagy Viktória Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fodor Nagy Viktória Balla Ingatlan - Székesfehérvár és Velencei-tó környékére Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY