Eladó ház Balatonszőlős 140 nm
Eladó ház Balatonszőlős 140 nm
Eladó ház Balatonszőlős 140 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8068764
Referenciaszám: HZ066107-4316141
Frissítve: ma

Balatonszőlős eladó családi ház 3 szobás: 89 millió Ft

89 millió Ft
635 714 Ft/m²
140 m²
Alapterület
3066 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 258 301 Ft
Második évtől
352 505 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonszőlősön domboldalon szomszédok nélküli birtokon elhelyezkedő három szobás ház eladó! Balatonfüred szomszédságában lankás domboldalon az Országos Kéktúra mentén 3219 m2-es telken eladó egy 125 m2-es háromszobás ház, a természet ölelésében. A ház körüli telken 8 árnyas diófa, akác, alma, körte, mandula és szeder található, a dombról nagyon szép kilátás nyílik a környező lankákra. A szomszédos telkek méretükből adódóan nem beépíthetőek, így a csend és a nyugalom hosszútávon garantált. A házban három szoba közül a földszintit a tulajdonos moziszobának használta, az ehhez szükséges berendezés rendelkezésre áll. Ezen a szinten találjuk a tágas konyha-étkezőt, a kazánhelyiséget, egy fürdőszobát és egy szauna létesítésére kialakított helyiséget, de ennek befejezése már a leendő tulajdonos feladata lesz. A tetőtérben további két szoba és egy kisebb fürdő található. A kerti szerszámok elhelyezésében segít az udvarról megközelíthető 20 m2-es tároló. A tégla építésű házon dryvit szigetelés van, kétrétegű fa nyílászárók lettek beépítve. A fűtés egyrészt a vegyes tüzelésű kazán segítségével megoldott, de a wifiről irányítható Nobo panel segítségével már érkezés előtt gondoskodhatunk a megfelelő hőmérséklet kialakításában. Balatonszőlős a Balaton-felvidéken, Balatonfüredtől és a Tihanyi-félszigettől északra, a tótól 6 kilométerre fekvő kistelepülés. A Pécsely–Szőlős-medence keleti részén elterülő festői szépségű falut dombok, szőlőültetvények és pincék szegélyezte erdők veszik körül, ezek völgyében bújik meg a néhány száz fős lakosságszámú falu. A települést körülölelő lankákról lélegzetelállító panoráma nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre. A Balatonfüred és Környéke Borút Egyesület nyitott pincéi a helyi borok mellett gasztronómiai élményekkel kínálják vendégeiket családias környezetben, harmóniában a minden évszakban elbűvölő tájjal.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Füred Home Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sali Réka Füred Home Az iroda összes hirdetése
+36 20 520 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY