Eladó ház Balatonszabadi 49 nm
Eladó ház Balatonszabadi 49 nm
Eladó ház Balatonszabadi 49 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7666596
Referenciaszám: 161811
Feltöltve: 16 napja

Balatonszabadi eladó családi ház 2 szobás: 43,99 millió Ft

43,99 millió Ft
36 659 Ft/m²
49 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 670 Ft
Második évtől
174 232 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi falusi hangulatra, nyugalomra vágyik, mégis jó lenne ha minden a közelben lenne?  Balatonszabadin, Siófoktól kb. 7 km-re csodás családi ház várja új lakóit, akik otthonuknak tudhatják vagy csak egy hétvégi házikót keresnek, hogy kipihenjék a hétköznapok fáradalmait. Balatonszabadi Siófoktól pár percnyire található autóval, a Balatont még hamarabb elérjük. A hangulatos, nyugodt faluban található kisbolt, gyógyszertár, posta, iskola és óvoda egyaránt, így akár helyben beszerezhető és intézhető minden fontos dolog. A két szobás, új házba belépve a csodás gerendás mennyezet látványa már megadja a kellemes és otthonos hangulatot az ide érkezőnek. Az előtérből nyílik a kádas fürdőszoba, szemben pedig a hálószoba található. A még saját ízlés szerint befejezendő konyha egybenyitva  a másik szobával egy igazán tágas, élhető teret ad. Fűtése gázzal történik, de alkalmas egy kályha vagy kandalló elhelyezésére is, ha valaki más fűtési módot preferál. Az amerikai konyhás nappaliból a kertre nyílik teraszajtó, így könnyedén elfogyaszthatjuk finom reggelinket madárcsicsergést hallgatva a teraszon.  A kertben egy nagy tároló is helyet kapott, ezt akár garázsként és tárolóként is lehet használni. A kert hátsó része alkalmas növénytermesztésre, gyümölcsfák ültetésére is. Az egyetlen szomszédtól egy gyönyörű, világos téglamintás betonkerítés biztosítja a teljes privát szférát, a másik irányban pedig a természetet csodálhatjuk. A Sió közelsége csodás kirándulási, horgászási lehetőségeket nyújt, illetve a bicikliút is itt halad, így aki sportosabb Siófokra is hamar eljuthat biciklivel. Ha szeretne egy csodás, "nyugalomszigete" otthont vagy nyaralót, de fontos a jó infrastruktúra, a Balaton közelsége keressen bátran és nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2014
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tábori Nikolett Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tábori Nikolett Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY