Eladó ház Balatonmáriafürdő 76 nm
Eladó ház Balatonmáriafürdő 76 nm
Eladó ház Balatonmáriafürdő 76 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7966484
Referenciaszám: H478784
Frissítve: 7 napja

Balatonmáriafürdő eladó családi ház 3 szobás: 47 millió Ft

47 millió Ft
618 421 Ft/m²
76 m²
Alapterület
1537 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 136 406 Ft
Második évtől
186 154 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ 80NM-ES NYARALÓ BALATONMÁRIAFÜRDŐN! CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN! Eladásra kínálok egy netto 76 nm-es 3 szobás házat a Balaton szomszédságáben, nagy telekkel, és garázzsal! Az ingatlanról bővebben: - Az 1975-ös években épült tégla ház, melynek a felújítását elkezdték a tulajdonosok, melynek a befejezése az új tulajdonosra vár. Kicserélték a nyílászárókat, felújították a fürdőt. - Nettó 76 nm, plusz 33nm pince előtérrel, és egy önálló garázs egy autó számára. - Pala tetővel. - Fűtése hagyományos, de lehetőség van egyéb fűtés kialakítására. - Kiváló lokáció, a Balaton mellett. - A telek 1537 nm. Kiváló lehetőség a Balaton melett. Egy felújítást követően, álmai nyaralójává válhat, ahol csodálatos nyarakat tölthet. A lokációról: A község nagyjából a Szigliget és Balatonederics közti öböllel átellenben helyezkedik el a Balaton déli partján. 8 kilométer hosszú tóparttal rendelkezik, mely teljes egészében lapos. A tó ezen részén a nádas öv szinte teljesen megmaradt (kb. 50 m széles). Az északi part panorámája és a nádas érintetlen természete miatt a tó ezen területén Balatonmáriafürdő a Balaton egyik legcsendesebb és legromantikusabb helye. A Balaton nyugati részén itt a legszélesebb, körülbelül 10 km. Amennyiben felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Anita Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vincze Anita Otthon Centrum - Keszthely - Sörház utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY