Eladó ház Balatonkenese 100 nm
Eladó ház Balatonkenese 100 nm
Eladó ház Balatonkenese 100 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7472613
Referenciaszám: 39292
Feltöltve: 17 napja

Balatonkenese eladó családi ház 2+4 fél szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
1 350 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
400 m²
Telek
2+4 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 804 Ft
Második évtől
534 698 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonkenesén ELADÓ egy 100 négyzetméteres, belső két szintes családi ház ami jelenleg APARTMANKÉNT működik! "Balatonkenese a Balaton északkeleti csücskében fekszik, Budapesttől kb. 100 km-re délnyugatra, míg a megyeszékhely Veszprémtől 25km-re délkeletre, a Kenesei-magasparton. A balatoni települések között különleges fekvésű, hiszen Balatonakarattyán kívül az egyetlen olyan Balaton parti település, amely igazából sem nem déli, sem nem északi parti. A magaspartról, illetve a közvetlen vízpart jelentős részéről a Balaton egész keleti medencéje a Tihanyi-félszigetig jól belátható, a tájkép minden évszakban látványos." KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT! A CASANETWORK VESZPRÉM Ingatlaniroda eladásra kínálja a 2023 referenciaszámú, családi házat! A ház jellemzői: - A házat 1995-ben kezdték el építeni, 2005-ben teljes körű felújítás történt, 2015-ben pedig bekerült a kondenzációs kazán is! - Az ingatlan szintenként elkülöníthető, 2 Apartmanból áll, mindenhol megtalálható külön konyha-étkezővel és 2 szobával, illetve külön fürdőszobával! - Fűtése: Kondenzációs kazán, termosztáttal, bárhonnan irányítható wifin keresztül! - Minden szinten található fürdőszoba mellékhelyiséggel! - Műanyag nyílászárókkal felszerelt! - Egy 17 négyzetméteres terasszal, a felső szinten pedig egy nagy erkéllyel! - A kertben megtalálható egy fürdő dézsa, illetve egy 8 személyes szauna kabin! -  Az udvarban kényelmesen elfér 4 autó is! - Jól kialakított, igényesen karbantartott kert tartozik hozzá! Frekventált helyen található, a szabad strand mindössze 50 méterre, a fő strand 200 méternyire helyezkedik el. A közelben minden megtalálható, rengeteg vendéglátó egység, boltok, posta, gyógyszertár...stb...! Tel: 06 20 334 0399 Hívjon, még ma!  Amennyiben a 2023 referencia számú ház, vagy bármely a kínálatunkban található családi ház, telek felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal. Ingatlanban otthon vagyunk! Amennyiben hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Steierlein János CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 288 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Steierlein János CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 288 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY