Eladó ház Balatonfűzfő 316 nm
Eladó ház Balatonfűzfő 316 nm
Eladó ház Balatonfűzfő 316 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7851797
Referenciaszám: H469437
Frissítve: 19 napja

Balatonfűzfő eladó családi ház 11 szobás: 599 millió Ft

599 millió Ft
1 895 570 Ft/m²
316 m²
Alapterület
960 m²
Telek
11 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 1 738 451 Ft
Második évtől
2 372 475 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A családi ház 3 lakásból áll, a földszinten 1db az emeleten pedig 2db lakás található. A ház fel van szerelve kamerával és riasztóval is, illetve a tetején 42 darab napelem lett elhelyezve. Nagy udvarának köszönhetően akár 6 autóval is le lehet parkolni. A házhoz tartozik egy fúrt kút is, illetve a teraszt egy automata öntöző tartja zölden. A teraszon megtalálható még egy jacuzzi és a gyerekeknek is egy játszótér. A ház szintjei rövidtávú kiadásra is alkalmasak. Fűtés: vegyes tüzelésű kazán, padlófűtés, cserépkályha. Az ingatlan cég tulajdonban van. Jelenleg is működő apartman ház ami állandó bevételt biztosít és kiváló befektetési lehetőség a Balaton parton! A ház 200 m-re van a strandtól! Balatonfűzfő az egyik leg frekventáltabb balatonparti település, közvetlen közelében kettő megyeszékhely is található , Veszprém kB.10perc autóval , Székesfehérvár kB.30perc autóval, de Budapest is 1óra autóút, mindúgy a déli part és az északi part könnyedén elérhető. Önmagában a település is nagyon élhető , győnyőrű strandok sport központ, uszoda, kalandpark, szabadidő központ stb. A környék zöld, nyugalmas és olyan életet biztosít ami sokkal egészségesebbé és energikusabbá teszi az embert az átlag fővárosi életminőséghez képest. További részletekért hívjon mielőbb! Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen Hitel Centrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt az előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
2009
Terasz:
77 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Nikolett Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Nikolett Otthon Centrum - VII. kerület - Kertész utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 454 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY