Eladó ház Balatonfüred 1054 nm
Eladó ház Balatonfüred 1054 nm
Eladó ház Balatonfüred 1054 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 7740426
Referenciaszám: H467560
Frissítve: 17 napja

Balatonfüred eladó családi ház 1 szobás: 599 millió Ft

599 millió Ft
568 311 Ft/m²
1054 m²
Alapterület
2468 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 1 738 451 Ft
Második évtől
2 372 475 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonfüred kedvelt város a Balaton északi partján, ahol megvételre kínáljuk ezt a nagy és igen impozáns és elegáns ingatlant. Már rögtön itt a hirdetés elején szeretném leszögezni, nem azért van a hirdetésnél írva, hogy 1 szoba és fürdő van, hanem azért, mert nem akartam az összes helyiséget felsorolni apránként. Köszönöm szépen, ha megérti ezt nekem. Nos! Amit erről a kiváló házról tudni kell, az a következő: Ez az igen impozáns elegáns nagy ingatlan számtalan lehetőséget rejt, akár vendégfogadásra, akár más jellegű értékesítésre keres a városban ingatlant, hiszen munkásszállót, idősotthont varázsolhat minimális ráfordítással ebből a házból. Ez most itt Önnek és családjának a lehetőségek tárháza. A ház egy háromlakásos lakóház, üdülőház, szép rendezett udvarral, gazdasági épülettel épült meg. Összesen 24 szobája van, ebből 15 szoba vendégszoba, amelyekhez fürdők, wc tartozik. Valójában összesen közel ötven vendéget is fogadhat, vagy ha munkásszállást szeretne a városban, akkor a megnövekedett igények alapján biztosan egy igen nyereséges vállalkozása lenne. Azt, hogy ki miként fog itt élni, vagy ha megvásárolja és amennyiben mégis vendégfogadásban gondolkodik, akkor az első perctől kezdve már fogadhatja is vendégeit, mert mind elrendezésben, mind helyileg igen kiválóan alkalmas minderre. A házban 2-3-4 ágyas, fürdőszobás, erkélyes és légkondicionálóval ellátott egységek kerültek kialakításra, és ezen lakosztályok további értékesítésében gondolkodik, akkor ezt a házat Önnek kell megvásárolnia. A házon belül két egységben étkezési lehetőség, valamint mosókonyha is kialakításra került, de egy kedves nyári pavilon is a rendelkezésre áll a vendégek számára, plusz egy hatalmas kerti medence. Azt tudnia kell, hogy ez a telek hatalmas, és ritkaság számba megy már a városban, amelyre épült ez a ház. A ház berendezése igényes, látszik tulajdonos igényessége, hozzáértése. Nos, egyszóval bármilyen vállalkozáshoz keres partközelben a városban ingatlant, mindenképpen keressen meg, és előre egyeztetett időpontban tudom is mutatni Önnek, de természetesen csak akkor, ha komoly a szándéka. Kérem, ne habozzon, hívjon fel, egyeztetünk és mutatom! Köszönöm, ha megtisztelt hívásával!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1992
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintérné Mészáros Erzsébet Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintérné Mészáros Erzsébet Otthon Centrum - Balatonfüred - Zsigmond utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY