Eladó ház Balatonföldvár 354 nm
Eladó ház Balatonföldvár 354 nm
Eladó ház Balatonföldvár 354 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7815282
Referenciaszám: H471311
Frissítve: 17 napja

Balatonföldvár eladó családi ház 15 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
844 633 Ft/m²
354 m²
Alapterület
957 m²
Telek
15 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 867 774 Ft
Második évtől
1 184 257 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ha szeretne egy csodálatos helyet a munkatársai jutalmazására és lelkesítésére, vagy egy kiváló befektetési lehetőséget, akkor ne hagyja ki ezt az ajánlatot! Kizárólag irodánk kínálatában! Irányár: 299 M forint + ÁFA Eladó egy 13 hálószobás vendégház Balatonföldváron, ahol a csapatépítés és a kikapcsolódás kéz a kézben jár! A vendégház 900 méterre a strandtól, 3 km-re a Szántód Révtől és 1,5 km-re a városközponttól található, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában. A 90-es évek elején épült ingatlan tavaly felújításon esett át. Víz- és hőszigetelt, gáz-cirkó fűtésű, riasztóval és kamerákkal ellátott. A ház háromfázisú áramhálózata akár napelem telepítését is lehetővé teszi. A vendégház összesen 5 standard szobát és 4 db 2 szobás apartmant kínál, mindegyik saját fürdőszobával, mini hűtővel, LCD TV-vel és Wi-Fi elérhetőséggel felszerelt. A tetőtéri szobák klímával, az emeleti szobák pedig erkéllyel rendelkeznek. A vendégek számára számos kényelmi és wellness szolgáltatás áll rendelkezésre, mint például: •kerti fürdőtó/biomedence stéggel és napozóágyakkal •8 személyes fa tüzelésű szauna •fűthető dézsafürdő •fedett szaletli •kerti grill kemence és tűzrakóhely A ház földszintjén reggeliztetésre alkalmas jól felszerelt konyha, tágas étkező, klubszoba, közösségi mosdó, irodahelyiség, recepciós pult és raktárhelyiségek találhatók. Az ingatlan 8 gépjármű elhelyezésére alkalmas saját parkolóval rendelkezik. Az épületben rejlő potenciálok közé tartozik például a helyi építésügyi szabályok által biztosított lehetőség 4-6 lakásos társasház kialakítására, valamint a parkoló zárttá tételére. A közelben többek között számos attrakció is elérhető, mint például kalandpark, kőröshegyi levendulás, balatonföldvári kutyás strand, kikötő, ami további vonzerőt jelentenek az ingatlan számára. Irányár tartalmazza: CRB Brand/logó, élő - DigitHotel online foglalási rendszer, NTAK regisztráció. Teljes felszereltség, bútorok, műszaki cikkek. A már kialakított brand, logó és honlap segítségével az új tulajdonos könnyedén folytathatja és bővítheti az ingatlan működését. Ha érdekli ez a remek lehetőség a Balaton déli partjának legszebb, patinás településén, ne habozzon felvenni velem a kapcsolatot!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmadia-Schveiger Eszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csizmadia-Schveiger Eszter Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY