Eladó ház Balatonföldvár, Kertváros 120 nm
Eladó ház Balatonföldvár, Kertváros 120 nm
Eladó ház Balatonföldvár, Kertváros 120 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7344555
Referenciaszám: M218080
Feltöltve: 19 napja

Balatonföldvár eladó családi ház 4 szobás: 106,7 millió Ft

106,7 millió Ft
1 147 312 Ft/m²
120 m²
Alapterület
416 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 309 671 Ft
Második évtől
422 609 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonföldváron eladó a parttól mindössze 10 percre található 93 m2-es, kétszintes családi ház, ami kiváló választás mind a nyaralásokhoz, mind a nyugodt, csendes otthont keresők számára. A fedett kocsibeálló, fedett tároló és tágas napfényes terasz mind a boldog új tulajdonos kényelmét szolgálják. A jelenlegi gazdasági helyzetben kitűnő lehetőség befektetőknek is akik értékálló befektetésben érdekeltek és a rövidtávú szálláskiadással kívánnak biztos állandó jövedelemre szert tenni. Az arisztokratikus múltú település nagy előnye, hogy a zajos fesztiválok, és a tömegturizmus eddig elkerülték, a főszezonban sem jellemzi a zsúfoltság. Igazi családbarát hely, ahol a pihenésé és a feltöltődésé a főszerep. Különösen igaz ez a kertvárosias jellegű Karikavölgyre ami mára egy elit lakó övezetté vált. A területen indult fejlesztés, Balatonföldvár egyik legizgalmasabb új építésű lakásokat kínáló komplexuma. A békés otthon kiváló lehetőségeket nyújt a Balaton adta lehetőségek kiaknázására, mivel a lakópark a Balaton déli partjának közepén helyezkedik el, majdhogynem Tihannyal szemben. Ennek megfelelően a közelben minden megtalálható, ami nyaraláshoz, pihenéshez vagy a mindennapokhoz szükségesek. Vitorlás kikötő, strand, boltok, éttermek, piac és egészségügyi szolgáltatást nyújtó intézmények egyaránt megtalálhatóak. A fürdőzés és vízi sportok mellett kiváló helyszín kirándulások, túrázások, kerékpározások és további családi programokhoz. A magas műszaki színvonalon épülő ingatlanok önálló helyrajzi számmal, önálló tulajdonjoggal állnak kedves vevőink rendelkezésre. Kérem keressen elérhetőségeim bármelyikén és állok szolgálatára, hogy körbe vezethessem és még több információt nyújtsak leendő otthonával kapcsolatban!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY