Eladó ház Balatonföldvár, Kertváros 120 nm
Eladó ház Balatonföldvár, Kertváros 120 nm
Eladó ház Balatonföldvár, Kertváros 120 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7343820
Referenciaszám: M218073
Feltöltve: 16 napja

Balatonföldvár eladó családi ház 4 szobás: 122,5 millió Ft

122,5 millió Ft
1 317 205 Ft/m²
120 m²
Alapterület
366 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 355 526 Ft
Második évtől
485 189 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonföldváron eladó a parttól mindössze 10 percre található 93 m2-es, kétszintes családi ház, ami kiváló választás mind a nyaralásokhoz, mind a nyugodt, csendes otthont keresők számára. A fedett kocsibeálló, fedett tároló és tágas napfényes terasz mind a boldog új tulajdonos kényelmét szolgálják. A jelenlegi gazdasági helyzetben kitűnő lehetőség befektetőknek is akik értékálló befektetésben érdekeltek és a rövidtávú szálláskiadással kívánnak biztos állandó jövedelemre szert tenni. Az arisztokratikus múltú település nagy előnye, hogy a zajos fesztiválok, és a tömegturizmus eddig elkerülték, a főszezonban sem jellemzi a zsúfoltság. Igazi családbarát hely, ahol a pihenésé és a feltöltődésé a főszerep. Különösen igaz ez a kertvárosias jellegű Karikavölgyre ami mára egy elit lakó övezetté vált. A területen indult fejlesztés, Balatonföldvár egyik legizgalmasabb új építésű lakásokat kínáló komplexuma. A békés otthon kiváló lehetőségeket nyújt a Balaton adta lehetőségek kiaknázására, mivel a lakópark a Balaton déli partjának közepén helyezkedik el, majdhogynem Tihannyal szemben. Ennek megfelelően a közelben minden megtalálható, ami nyaraláshoz, pihenéshez vagy a mindennapokhoz szükségesek. Vitorlás kikötő, strand, boltok, éttermek, piac és egészségügyi szolgáltatást nyújtó intézmények egyaránt megtalálhatóak. A fürdőzés és vízi sportok mellett kiváló helyszín kirándulások, túrázások, kerékpározások és további családi programokhoz. A magas műszaki színvonalon épülő ingatlanok önálló helyrajzi számmal, önálló tulajdonjoggal állnak kedves vevőink rendelkezésre. Az ár az emelt szintű szerkezetkész ár ami lehetőséget nyújt a vevők számára, hogy az ingatlant a saját igényük és ízlésük szerint fejezhessék be. Kérem keressen elérhetőségeim bármelyikén és állok szolgálatára, hogy körbe vezethessem és még több információt nyújtsak leendő otthonával kapcsolatban!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY