Eladó ház Balatonboglár 430 nm
Eladó ház Balatonboglár 430 nm
Eladó ház Balatonboglár 430 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7690607
Feltöltve: 1 éve

Balatonboglár eladó családi ház 10+7 fél szobás: 278 000 millió Ft

278 000 millió Ft
646 511 628 Ft/m²
430 m²
Alapterület
1230 m²
Telek
10+7 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonboglár központi részén a Balatontól 400 méterre található apartman házat kínálom eladásra. A telek területe az átlagosnál nagyobb 1230m2.Az udvar egyik része füves a másik oldal parkolásra kialakítva kb.8 autó részéra + egy fedett autó beálló. A telek hátsó részében egy 9x3x1.7 -es épített medence található ami körül 150m2 napozó rész van kialakítva.A füves oldalon található még egy fedett pavilon és egy épített grillező is. Kiválóan alkalmas befektetésre vagy több generációs lakhatásra. A ház besorolása társasház . A házban 5 külön bejáratú apartman található a tetőtér teljes egészében saját lakhatásra van kialakítva.Jelenleg 21 fő befogadására van kialakítva + 4-5fő pótágyon. .A földszinten 40m2-es üzlethelyiség található ami jelenleg is üzemel mint pékség.A házhoz tartozik még egy kb.150m2-es melléképület ebben van kialakítva kézműves pékség termelője,+ egy saját konyha ,wellnes részleg( 10fős finn szaunával, 7fős jacuzzival) + egy külső vendég wc, és egy pici raktár. Mindegyik épület tetején padlás. Fűtés központi gáz( tavaly vásárolt Buderus gázkazán), meleg víz:200l-es gáz bojler. Saját lakrész és a termelő klímával felszerelt.Ipari áram bevezetve.A ház teljes berendezése opcionálisan megvehető alku tárgya. Az apartmanok júniusban, júliusban ,augusztusban szinte mindig teltházzal üzemelnek. Szezonon kívűl is kiadható csapatépítésre, különböző összejövetelekre .Hasznosítása akár egész évben lehetséges-szezonon kívül albérletbe is kiadható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
saját parkoló
kert
kertkapcsolatos
csendes
étkező
gardrób
erkély
terasz
melléképület
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
köves katalin
+36 20 519 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
köves katalin
+36 20 519 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY