Eladó ház Balatonberény, Csendes 400 nm
Eladó ház Balatonberény, Csendes 400 nm
Eladó ház Balatonberény, Csendes 400 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7826730
Referenciaszám: M249884
Frissítve: 21 napja

Balatonberény eladó családi ház 10 szobás: 299 millió Ft

299 millió Ft
747 500 Ft/m²
400 m²
Alapterület
920 m²
Telek
10 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 867 774 Ft
Második évtől
1 184 257 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ház Balatonberényben 100 méterre a Balatont partjától! TAVASZI ÁRCSÖKKENTÉS! A 400 m2-es kétszintes ház földszinti részén egy tágas 120 m2-es, akadálymentesített 2 szobás + nappalis apartman található, mely nagy konyhával fürdőszobával rendelkezik. Ezen a szinten található egy további kisebb különálló 1 szobás apartman. Az emeleten található 5 szoba saját fürdőszobával és egy további apartman. A tetőn balatoni panorámás tetőteraszt alakítottak ki mely a maximális kényelem érdekében szaunával és jakuzzival is rendelkezik. Az ingatlan adottságainak köszönhetően remek lehetőség nagycsaládoknak, összeköltözőknek, vagy azoknak, akik szeretnék időnként elszállásolni rokonaikat, vagy barátaikat. Az épület 3 éve teljeskörű felújításon esett át. A felújításkor az esztétikai megújulás mellett a korszerűsítés is fontos szerepet játszott. Az épület homlokzati hőszigetelést, új nyílászárókat, modern felületfűtést, 9 db hűtő-fűtő klímát és napelemes rendszert kapott. Az energia költségek csökkentéséről a 6 KW-os napelemes rendszer mellett H tarifás mérőóra is gondoskodik. A napelemes rendszer inverter csere és szerződésmódosítás nélkül 15 KW-ig bővíthető. Balatonberény a Balaton dél-nyugati végében helyezkedik el. A déli partszakasz egyik legnyugodtabb része. A 6 km hosszú szabadstrandjával, tisztavizű partszakaszaival, a pihenésre és kikapcsolódásra vágyok kedvelt célpontja. A strandoláson kívül a közelben számos kulturális, és kirándulási lehetőség kínálkozik. Az állandó lakosság számát tekintve Balatonberény a Balatoni régió legjobban fejlődő települése. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
világos
bútorozott
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Boja Péter Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 930 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY