Eladó ház Balatonalmádi 100 nm
Eladó ház Balatonalmádi 100 nm
Eladó ház Balatonalmádi 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8064622
Referenciaszám: 314584
Frissítve: 13 napja

Balatonalmádi eladó családi ház 2 szobás: 199 millió Ft

199 millió Ft
1 990 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 577 549 Ft
Második évtől
788 184 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatonalmádi legmagasabb pontján eladó egy 100 m2 alapterületű és 3800 m2 telekterület, 180 fokos balatoni ÖRÖKPANORÁMÁS kilátással rendelkező ingatlan. Párhuzamos elhelyezkedésű a ház a Balatonnal, ez ma már nem megengedett ezért is kuriózum. 3800 m2-es, hatalmas, saját birtok terül előtte. Beépíthető a három százaléka két szinten ezzel egy cca 230m2 építhető rá jelenleg. Ugyan nem belterület de annak a határán helyezkedik el, vagyis majdnem a telekig kiváló az útminőség, befektetésnek több okból is tökéletes az egyik, hogy hamarosan várható a belterületbe vonása a teleknek, ebben az esetben akár 3 telek is kialakítható lesz ebből a nagy területből, másrészt már most lakóház a rajta lévő épület( nem pedig pajta, gazdasági épület nyaraló stb) ebből az is következik, hogy hitelezhető, airbnb-jogosultságot kaphat (ez meg is van supehost minősítéssel amit átadunk adásvétel esetén). Csendes az ingatlan mögött több hektár erdő helyezkedik el, a város mégis 3 perc autóval. A Balaton kedvelői számára ez egy kihagyhatatlan lehetőség, hiszen egyedülálló panorámával rendelkezik, ami örök élményt nyújt. Emellett befektetők számára is ideális választás lehet az ingatlan kivételes tulajdonságai miatt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bense István Jalits Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bense István Jalits Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 225 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY