Eladó ház Balatonalmádi 50 nm
Eladó ház Balatonalmádi 50 nm
Eladó ház Balatonalmádi 50 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7507752
Referenciaszám: HZ078222
Feltöltve: 18 napja

Balatonalmádi eladó családi ház 4 szobás: 97 millió Ft

97 millió Ft
1 940 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
1098 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 281 519 Ft
Második évtől
384 190 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BALATONALMÁDI LAKÓÖVEZETÉBEN, PANORÁMÁS, EGYEDI ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ TELEK, jó állapotú 2000-ben épített házzal ELADÓ!A csodálatos, ÖRÖK PANORÁMÁS telken található családi ház tégla és fa falazatból tevődik össze, melyben található 3 SZOBA + NAPPALI, konyha, kamra, fürdő wc-vel és egyéb tároló helyiségek.Az épületbe villany, víz bevezetésre került, elvezetésről hatalmas, zárt emésztő gondoskodik, de a csatorna az utcában kb 80 méterre megtalálható. Gáz szintén az utca elején.A ház TÉLIESÍTETT, SZIGETELT, hűtésről - fűtésről jelenleg KLÍMA gondoskodik. Melegvizet villany bojler szolgáltatja, elvezetésről emésztő gondoskodik.Bővítése megengedett, akár egy szintet is rá lehet még építeni.A telek adottságai miatt ÉPÍTKEZŐKNEK is kitűnő választás, akik ragaszkodnak a MAGYAR TENGER GYÖNYÖRKÖDÉSÉBEN!20%-os beépíthetőség mellett egy 220 nm-es alapterületű, 5 méter magas ház helyezhető el rajta.Ezt kitoldva még egy szép nagy terasszal, erkéllyel TÖKÉLETES CSALÁDI FÉSZEK, NYARALÓ, vagy ZÖLDSZIGET varázsolható belőle!Kertje termő gyümölcsfákkal, bogyós gyümölcsökkel és díszfákkal beültetett.Bővebb információ és megtekintés kapcsán várom szíves megkeresésüket.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Építés éve:
2000
Erkély:
6,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burján Jennifer Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Burján Jennifer Duna House - Siófok, Fő utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 374 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY