Eladó ház Baja, Belváros, kórházhoz közel 166 nm
Eladó ház Baja, Belváros, kórházhoz közel 166 nm
Eladó ház Baja, Belváros, kórházhoz közel 166 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7898161
Referenciaszám: M260598
Frissítve: 19 napja

Baja eladó családi ház 6 szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
349 398 Ft/m²
166 m²
Alapterület
731 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 168 331 Ft
Második évtől
229 722 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye, Baja központi részén, csendes családi házas övezetben kínálok eladásra egy kb. 166m2-es kétgenerációs családi házat. Az épület két lakrészből áll, mely egy fal kibontásával, akár eggyé is nyitható. Az első lakrész az 1960-as években épült, áll 2 szoba, nappali + étkező, főzőrész, fürdőszoba, kamra és előtér helyiségekből. A hátsó rész 2000-ben lett hozzáépítve, itt található a földszinten egy konyha, fürdőszoba, külön wc-vel, kamra helyiségekből, az emeleten 3 szoba + a tetőtér része akár egy gardrób vagy kisebb fürdőszoba kialakítására is alkalmas. Az épület fűtéséről gázkonvektorok illetve egy kandalló gondoskodik, a melegvizet gáz bojler biztosítja. Az ingatlan rendelkezik minden közművel, szennyvíz elvezetéssel. 2016-ban a nyílászárók részben cserélve lettek, a tégla épület pedig teljes külső grafitos szigetelést kapott. A tető egy része teljesen új. A hátsó lakrész egy része alatt pince található. Az udvar rendezett, gyümölcsfákkal, beton alapú autóbeállóval, továbbá állattartásra alkalmas óllal rendelkezik. Elhelyezkedésének, valamint elrendezésének is köszönhetően kiválóan vállalkozásra! Amennyiben megtekintené, ezt remek, lehetőségekkel teli ingatlant, keressen bizalommal! Tekintsük meg együtt! A finanszírozásban pénzügyi kollégáim segítik!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Bianka Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 273 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Bianka Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 273 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY