Eladó ház Baja, Alvég 170 nm
Eladó ház Baja, Alvég 170 nm
Eladó ház Baja, Alvég 170 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7866588
Referenciaszám: M249351
Frissítve: 17 napja

Baja eladó családi ház 5 szobás: 100 millió Ft

100 millió Ft
588 236 Ft/m²
170 m²
Alapterület
1339 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 05. 05. 1:30 és 2024. 05. 05. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 290 226 Ft
Második évtől
396 073 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegye, Baja alvégi részén SÜRGŐSEN eladó, egy kétszintes családi ház, melyhez tartozik egy jelenleg sörözőnek kialakított különálló ingatlan, ami akár irodának, orvosi rendelőnek vagy szépségszalonnak is használható, valamint egy különálló kisház. A nagy családi ház kb. 170m2, melyhez tartozik egy 15m2-es fedett terasz és egy pince is. Ebben az ingatlanban vegyestüzelésű kazánról üzemeltetett központi fűtés gondoskodik az otthon melegéről. A nyári napokban 2 klíma biztosítja, hogy kellemes idő legyen a lakásban. Kialakításra került egy konyha + étkező, közlekedő, spájz, nappali, fürdőszoba, 4 szoba, előtér, wc helységek. A nyílászárók a terasz felőli bejárati ajtó, illetve a fürdőszoba ablakát kivéve , mind műanyag hőszigetelt nyílászárók. A ház külső szigeteléssel és nemesvakolattal ellátott. A telken található egy kisebb ingatlan is mely 40m2-es , áll 1 szoba, konyha, fürdőszobából. Mellette található egy 1 beállásos és egy dupla garázs is, valamint egy tároló. A kert elosztása jó, lehetőséget biztosít gazdálkodásra, de akár baromfi tartásra is. Végül tartozik az ingatlanhoz egy üzlethelyiség, ami kb 75m2, található benne 2 előtér, vendéglátó helyiség, 2 mosdóhelyiség(külön női és férfi), valamint egy dolgozói öltözködő és mosdó, egy 15m2-es terasz, illetve az udvarban lehetőség van több gépjárművel parkolni a fák által nyújtott árnyékban. Fűtéséről gázkazánról üzemeltetett központi fűtés gondoskodik. Az ingatlanok öszközművesítettek, a telken fúrt kút, 3fázis található. Az ingatlan elhelyezkedését tekintve jó, közelben: bolt, óvoda, buszmegálló, orvos, posta stb... Ha felkeltette az érdeklődését ez a szuper lehetőség, akkor keressen bizalommal! Az ár irányár! Hitel ügyintézésben díjmentesen állunk ügyfeleink rendelkezésére! Tekintsük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1985
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Bianka Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 273 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Papp Bianka Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 273 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY