Eladó ház Ároktő, Központ 90 nm
Eladó ház Ároktő, Központ 90 nm
Eladó ház Ároktő, Központ 90 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 7638469
Referenciaszám: M234506
Feltöltve: 19 napja

Ároktő eladó családi ház 3 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
265 556 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1576 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 364 Ft
Második évtől
94 661 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÁROKTŐ FELÚJÍTOTT, SZIGETELT, 90 M2, 3 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ ÁROKTŐ település KÖZPONTjában, a Széchenyi úton, megvételre kínálok, egy minőségi, prémium anyagokból FELÚJÍTOTT, HOMLOKZATSZIGETELT, 90 M2 HASZNOS ALAPTERÜLETŰ, 3 SZOBÁS CSALÁDI HÁZAT. - Az eladó ház, egy 1576 m2 nagyságú körbekerített telken, vegyes falazattal épült, az 1960-as évek elején. - Benne három szoba, egylégterű fürdőszoba-wc, közlekedő és egy egylégterű konyha-étkező-nappali helyiség található. - Ingatlan melegvíz ellátása villanybojlerrel, fűtése, hűtése falra szerelt split klímákkal történik. - Tetőszerkezete 2013-ban új lécezést és zsindely burkolást kapott. - Nyílászárói műanyag szerkezetűek, vastag thermo üvegezéssel. - Homlokzata 15 cm vastagon hőszigetelt. - Elektromos hálózata rézkábelekre cserélve. - Konyhában és a szobákban egyedi kialakítású állmennyezet található, beépített LED világítással. - A biztonságról wifis, távolról irányítható és figyelhető biztonsági kamera gondoskodik. - Udvara végig térkövezett, ahol egy autó számára garázs található. - Autóval történő gondtalan behajtásra, igényesen kialakított és elektromosan mozgatható kovácsoltvas kapu gondoskodik. - Gáz csonk az udvaron megtalálható. Ároktő település a Borsodi régióban, Mezőcsát-i járásban, a Tisza partján fekszik, Miskolctól mintegy 45 kilométerre délre. A legközelebbi szomszédos települések Tiszacsege és Tiszadorogma, a legközelebbi város pedig, a 10 kilométerre fekvő Mezőcsát. Tiszacsege a faluból komppal könnyen megközelíthető távolságban van. Annak partján csónakkikötő, halászcsárda, gyermek vízitábor, horgász helyek szolgálják a pihenőket, vízisportolókat. Budapesti, vagy Pest megyei családi ház, vagy lakás csere, akár felújítandó is, értékegyeztetéssel is lehetséges. További információért és az ingatlan megtekintésért keressen bizalommal. Ingatlan hivatkozási száma: M234506 Az ingatlan finanszírozásához, kedvezményes hitelkonstrukciókat kínál az OTP. Adásvételéhez szükséges kedvező szolgáltatással állok rendelkezésére, úgy mint: ÜGYVÉDI HÁTTÉR, ÉRTÉKBECSLÉS, ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY, HITEL ÉS CSOK ÜGYINTÉZÉS, LAKÁSBIZTOSÍTÁS.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi Attila Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 632 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vályi Attila Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 632 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY