Eladó ház Apostag 230 nm
Eladó ház Apostag 230 nm
Eladó ház Apostag 230 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7935547
Feltöltve: 4 hónapja

Apostag eladó családi ház 5 szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
208 696 Ft/m²
230 m²
Alapterület
3376 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 139 308 Ft
Második évtől
190 115 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom Apostag főutcáján található központhoz közeli ingatlanomat. A telek területe 3376 négyzetméter mely hàrom részre van osztva egy parkosított udvar, térköves kocsibeàllóval az ingatlan körül. Egy elkerített hàtsó kert ugyancsak parkosítva kis konyha kerttel és gyümölcsfàkkal, illetve egy fúrt kúttal. A harmadik része jelenleg művelés alatt àll. Az ingatlan 230 négyzetméter alapterületű amelyben található 4 szoba, ( 2 db 25 nm. 2 db 15 nm.) Egy nappali (30 nm.) Folyosó előszoba (22nm.) Fürdőszoba wc (10 nm.) Konyha (35 nm.) Spàjz(5 nm.) Illetve a hàzhoz tartozik még 25 nm garàzs és egy 25 nm tároló, műhely. A főépület alatt található 30 nm borospince. És egy kb 40 nm fedett terasz. Az elmúlt években megtörtént a nyilàszàrók cseréje hőszigetelt fa ajtókra ablakokra. Az összes beltéri ajtó cseréje. Teljes fürdőszoba felújítás új burkolatokkal és vízhàlozat cserével. Teljes fűtésrendszer felújítás új gázkazán és radiátor cserével. A nappaliban elhelyezésre került egy hűtő fűtő klíma. Konyha burkolat csere beépített konyhabútorral és gépekkel. Az egész épület villanyhàlózatànak felújítàsa, korszerű energiatakarékos led lámpákkal. A garàzs jàrólappal burkolt Hörmann garàzskapuval van felszerelve. Elektromosan távirányítóval nyitható utcai nagykapu. A teljes tetőszerkezet fel lett újítva, tartós időtálló beton cseréppel lett fedve. A terasz jàrólappal burkolva. Nagycsalàdoknak több generációnak kimondottan ajànlom. Az épületben egy kisebb üzlethelyiség vagy szalon is könnyedén kialakítható.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
kocsibeálló
garázs
kert
kertkapcsolatos
jó közlekedésű
világos
belsőkert
étkező
kamra
terasz
pince
műhely
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
gépesített
klíma
parkettás
redőny
akadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gáspár István
+36 30 305 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Gáspár István
+36 30 305 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY