Eladó ház Andornaktálya 200 nm
Eladó ház Andornaktálya 200 nm
Eladó ház Andornaktálya 200 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8094917
Feltöltve: 9 napja

Andornaktálya eladó családi ház 3 szobás: 135 millió Ft

135 millió Ft
675 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
610 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 391 804 Ft
Második évtől
534 698 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Andornaktálya Eger felőli részén (Eger 300m) egy 600 m²-es telken 2008-ban épült 200 m² alapterületű, két szintes lakóingatlan, vállalkozásra kiválóan alkalmas alsó résszel. A felső szinten egy 130 m² beépítésű lakás található, amely tartalmaz 3 szobát, 1 nagy fürdőszobát, külön WC helyiséggel, plusz 1 vendég WC-t kézmosóval, 1 nagyméretű nappalit, valamint szintén nagy méretű konyhát étkezővel. Ezen kívül rendelkezik a felső rész két fedett terasszal is. Ezek szükség esetén plusz beépítési lehetőséggel bírnak. Az alsó szint, amely megközelíthető a felső szint felől is egy külön lejáróval, teljesen külön bejárattal rendelkezik, mivel az épület sarok telken épült. Itt jelenleg vállalkozás működik. A 200 m² alapterülettel és 3,75 m belmagasságal rendelkező alsó szint külön villanyórával és fűtési rendszerrel rendelkezik. Az épületben szintenként külön gázkazán található, amelyek a szintek egymástól független fűtését biztosítják. Emellett van egy vegyestüzelésű fűtési rendszer is, 1000 literes puffer tartállyal, ami képes a két szint együttes fűtésére, de külön is képes ellátáni a lakás és az alsó rész fűtését, köszönhetően az automata vezérlésnek. A lakó rész ezen felül rendelkezik 2 klíma berendezéssel, amelyek fűtési funkciót is ellátnak. Az épülethez tartozik egy 400 m²-es udvar, amely egy része (kb. 200 m²) füvesített és gyümölcs fákkal van telepítve. Az épülettől teljesen függetlenül, található még egy kb. 60 m²-es könnyű szerkezetes építésű melléképület is, amely jelenleg garázsként funkcionál. Köszönhetően a sarok telken való építésnek, valamint az épület adottságainak, széleskörű a felhasználási lehetőség, a lakó szint mellett elsősorban gazdasági tevékenységet folytató vállalkozások számára. Kereskedelem, szolgáltatás, raktározás is kivitelezhető, de akár külön álló lakás is kialakítható adott esetben. Az ár irányár ár, minimálisan alku képes.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Terasz:
60 m²
Energetikai besorolás:
A+
Napelem:
Nincs
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
saját parkoló
fűtött garázs
kert
étkező
gardrób
terasz
melléképület
műhely
kábeltévé
internet
telefon
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
hőszigetelt
riasztó
klíma
redőny
szigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 338 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 338 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY