Eladó ház Alcsútdoboz 158 nm
Eladó ház Alcsútdoboz 158 nm
Eladó ház Alcsútdoboz 158 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7811862
Frissítve: 8 hónapja

Alcsútdoboz eladó családi ház 4 szobás: 203,43 millió Ft

203,43 millió Ft
1 287 551 Ft/m²
158 m²
Alapterület
905 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 590 415 Ft
Második évtől
805 743 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Exkluzív, új építésű családi házak már elérhetőek a Rézhegyi Öko Villaparkban! Alcsútdoboz festői környezetében helyezkedik el a Villa Boróka elnevezésű ingatlan. Az épület 905 nm-es telken fekszik , 158 nm-es, melyhez tartozik egy 35 nm-es autóbeálló. Az ingatlan tervezése során fontos szempont volt a jól kihasználható, tágas, világos terek kialakítása. Az épület stílusát tekintve, mediterrán stílusjegyeket hordoz magában, formatervezését a letisztultság jellemzi. Az ingatlan helyiséglistája a következő: 3 fürdőszoba, gépészet-háztartási helyiség, előtér, kamra, konyha, étkező, közlekedő, nappali + 3 szoba, vendégszoba. További fontos tudnivaló az ingatlannal kapcsolatban: - porotherm tégla - 14 cm ásványi szálas hőszigetelés - 20 cm tetőszigetelés - 3 rétegű, hőszigetelt műanyag nyílászárók - smart biztonsági garázskapu - horganyzott acél korlát - padlófűtés/mennyezethűtés - videós kaputelefon rendszer - beépített riasztó rendszer - energiatakarékos világítótestek - opcionális elektromos autótöltő (11 kW-os fali töltő) Igény esetén lehetőség van a következő extra kiegészítőkre: - egyedi igények szerinti kertrendezés/kertépítés - jakuzzi vagy medence építése - nyitásérzékelő kapuk - pergola - napelem Az ingatlan helyiségeinek burkolatai opcionálisan választhatóak, továbbá lehetőség van modern vagy vintage stílus kivitelezésére is. Az épület korszerű kivitelezése végett minimális a fenntartási költsége. A Villa Park célja, hogy ott élők teljes igényeit kiszolgálja, ezért a későbbiek folyamán saját kertész, gépész, biztonsági szolgálat segíti majd a családok mindennapjait. Továbbá a gyermekesek és sportolni vágyók számára kialakításra kerül egy privát játszótér és egy szabadtéri edző park is. Budapest 30 perc alatt megközelíthető, továbbá a közelben megtalálható a Pannónia Golf & Country club, a Korda Filmpark, az Alcsútdobozi Kalandpark és Arborétum. További kérdése esetén, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
luxus
saját parkoló
jó beosztású
jó közlekedésű
csendes
világos
panoráma
terasz
hőszigetelt
klíma
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vesta Home Ingatlan Vesta Home Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 961 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vesta Home Ingatlan Vesta Home Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 30 961 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY