Eladó ház Albertirsa 124 nm
Eladó ház Albertirsa 124 nm
Eladó ház Albertirsa 124 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8094351
Referenciaszám: HZ067518
Frissítve: 2 napja

Albertirsa eladó családi ház 4 szobás: 51,99 millió Ft

51,99 millió Ft
419 274 Ft/m²
124 m²
Alapterület
730 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 888 Ft
Második évtől
205 918 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Albertirsán 2 szintes 124 nm-es, 4 szobás ház ,730 nm-es telken eladó!Az ingatlan napfényes belső terekkel, modern gáz cirkó fűtési rendszerrel büszkélkedhet, amely a hideg téli hónapokban is kellemes meleget biztosít. A házhoz tartozik egy nagy, fedett terasz, valamint egy fedett, zárható garázs és egy nyitott garázs is, így a parkolás sem okozhat gondot,amit az elektromos kapu még kényelmesebbé tesz..A négy szoba mellett egy tágas étkező is helyet kapott,mely a ház központjában helyezkedik el.Az ingatlanban két WC és egy fürdő található. A 10 cm-es polisztirol hőszigetelés pedig gondoskodik arról, hogy a lakás a téli hidegben is melegen tartható legyen.A lakás különlegessége a nagy, üvegezett tetőtéri erkély. Az épület tégla szerkezetű, ami hosszú távon is garancia a stabilitásra és a jó hőszigetelő képességre.A tárolási lehetőségek tekintetében két különálló tároló faház áll a rendelkezésére, így bőven van hely a szerszámoknak és a kerti eszközöknekA CSOK Plusz igénybe vehető.Albertirsa városa ideális választás azok számára, akik a főváros közelségét és a vidéki élet nyugalmát keresik egyszerre. A településen kiváló infrastruktúra, iskolák, óvodák és vásárlási lehetőségek találhatóak. Tömegközlekedéssel könnyedén elérhető Cegléd és Budapest is.Az M4-es autópályán Budapest 40 perc alatt elérhető.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Erkély:
16 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
erkély
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kitti Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 575 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Kitti Duna House - Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 20 575 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY