Eladó ház Albertirsa 86 nm
Eladó ház Albertirsa 86 nm
Eladó ház Albertirsa 86 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7931967
Referenciaszám: 115_tef
Frissítve: 19 napja

Albertirsa eladó családi ház 3 szobás: 51,99 millió Ft

51,99 millió Ft
604 535 Ft/m²
86 m²
Alapterület
1431 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 150 888 Ft
Második évtől
205 918 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsa csendes , aszfaltos mellékutcájában ezt az 1431 nm.-es összközműves körbe kerített ingatlant, a rajta álló folyamatosan karbantartott tágas családi házzal és melléképületeivel együtt . Az épület betonalapra jó vízzáró szigeteléssel, sóskúti kőtéglából épült, fafödémes, manzárdtetős agyagcserép héjazatos. A belső térben: 3 szoba, konyha, hall, fürdőszoba, spejz, kazánház, beépített terasz került kialakításra. Az épületen két éve fűtésrendszer felújítás / kondenzációs gázkazán, vegyes kazán/ nyílászárók, burkolatok cseréje történt. Az épület két bejáratos, járólapos, fedett teraszokkal. A külső nyílászárók műanyagok, redőnyös - szúnyoghálós ablakokkal. a belső ajtók fából készültek. Az épület fekvése biztosítja a körbe napozást, ezáltal napfényes, világos a beltér.  Az igényes újszerű burkolatok tulajdonosai kifinomult eleganciáját tükrözik. A konyhában az újszerű állapotú beépített konyhaszekrény a benne lévő gépesítéssel: villanysütő, gázfőzőlap, mosogatógép, páraelszívó- a vételár részét képezik.  Az épület fűtése központi fűtésrendszeren Westen kondenzációs gázkazánnal radiátorokon keresztül. Másodlagos lehetőség a hallban egy csodás rakott mázas cserépkályha. Plusz egy hűtő- fűtő klíma is rendelkezésre áll. Az elektromos hálózat felújított rézvezeték, 32 A bekötve.  A belső burkolatok: tapétás festett fal, csempe, járólap, laminált padló.  A hátsó terasz mellett fedett filagória áll. Mellette konyhakert van lekerítve. A kertrészen további gazdasági épületek állnak. Autótárolásra egy könnyűszerkezetes felépítmény áll. A füvesített udvaron a virágoskert mellett kerti medence és gyermekjátszótér is elfér. A kertrészen gyümölcsfák teremnek , a kert ápolását fúrott kút segíti. Aki tágas vidéki szép házat keres, ne hagyja ki. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. Kérem hívjon bizalommal. Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
étkező
kamra
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóthné Teleki Éva Teleki és Fia Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 525 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY