Eladó ház Ács 120 nm
Eladó ház Ács 120 nm
Eladó ház Ács 120 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7857106
Referenciaszám: H473150
Frissítve: 20 napja

Ács eladó családi ház 7 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
1 158 333 Ft/m²
120 m²
Alapterület
8778 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 403 413 Ft
Második évtől
550 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy kivételes panorámás, csaknem 1 hektár nagyságú közvetlen vízparti birtok Ács külterületi részén. Házat bármilyet építhetünk egy telekre, de a telek elhelyezkedésén, adottságain nem tudunk változtatni… Ácsi Dunakanyar, egy kivételes terület, ahol pár száz méteren a magántelkek a Duna partján végződnek. A birtokon 3 összkomfortos ház és egy pajta található. Fúrt kút, zárt és szikkasztós emésztők, ipari áram, külön óra minden házhoz. 3%-30% - os beépíthetőség, feloszthatóság. Gondozott terület, a terep építkezésre előkészítve. Kivételes természeti környezet, fenyves erdők, a Concó torkolat, a Dunapart, Natura 2000, csend, nyugalom, naplementék és aszfaltos út. Számtalan felhasználhatóság, de igazán egy álom birtok kialakítására alkalmas ez a nem mindennapi ingatlan. Az ingatlan az M1-es autópálya felől a Komáromi lehajtón, az elkerülő úton, Koppánymonostor irányában közelíthető meg. A fenyves erdőkbe olvadó hétvégi házas övezet igazán pompás zöldövezeti része kellemes, nyugodt érzést biztosít. Az M1-es autópálya felhajtó kb 15km-re van. Ács 4km, Komárom 10km. A városban minden van, ami a mindennapi élethez szükséges. Kisebb nagyobb épület található még a telken, összességében 3 önálló, egymástól különálló családiház gazdagítja tovább ezt az ingatlant. Amennyiben további információra lenne szüksége, illetve szeretné megtekinteni az ingatlant keressen bátran. Eladó, Komárom-Esztergom, Komárom, Ács, telek, családi ház, ház, birtok, panoráma, Duna, víz, Vízpart, kilátás. Nagy telek, 1 hektár.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Veronika Otthon Centrum - Komárom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Veronika Otthon Centrum - Komárom Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY