Eladó ház Abony 78 nm
Eladó ház Abony 78 nm
Eladó ház Abony 78 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8000239
Referenciaszám: HZ019147
Frissítve: 17 napja

Abony eladó családi ház 4 szobás: 25,5 millió Ft

25,5 millió Ft
323 727 Ft/m²
78 m²
Alapterület
1210 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 74 008 Ft
Második évtől
100 999 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Abony központjától 10 perces sétányira eladó felújított családi ház, mely amerikai konyhás nappaliból + 3 szobából áll. Az épület aszfaltozott utcában található! A bejáratnál térkövezés történt - melyből akár egy terasz is kialakítható!Az ingatlan elosztás kitűnő - minden szoba külön bejáratú. Az otthonba belépve egy hatalmas amerikai konyás nappaliba jutunk, ahonnan minden helyiség nyílik. Jobbra 2 szoba, elől egy kisebb háló, utána pedig egy nagy szoba. Jobbra szintén egy kisebb háló. Emelett egy kamra került kialakításra, melynek másik oldalán a tágas fürdő/mosdó helyiség.A ház 2023-ban lett felújítva - beton aljzatot kapott (burkolatok nem lettek lerakva) és a talaj pára szigeteléssel ellátott lett. Az épületben a villanyvezetékek áthúzásra kerültek - rézvezetékek lettek kiépítve - áramhálózat pedig 32 amperre bővítésre került. A nyílászárók is kicserélésre kerültek a bejárati ajtóval együtt, a belső ajtók is. A ház belső festése megtörtént - kivül pedig a vakolása. A bejárati ajtónál hőszigetelés is került a falra.Riasztónak is a kábelek kiépítésre kerültek.A házban a kiállások (gázcirkónak, mosdónak, mosogatónak stb. elkészültek. A klímának is előkészítve vannak a vezetékek. A radiátoroknak is a fali tartói kiépítésre kerültek.Közművek közül a vezetékes víz és az áram található az épületben - gázcsonk az udvarban.Emésztő pedgi 5 m3-es.Az ingatlan a tulajdoni lapon kivett tanyaként szerepel, így kifüggesztéses, azonban végig lakott utcában található, modern házakkal körülvéve!Minden megtalálható a közelben sétatávolságra! (Penny, Óvoda, Általános iskola, Pékség, piac, gyógyszertár, posta, piac stb.)Közlekedés: volánbusszal a környező településekre és vonattal  Budapest és Szolnok között!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Mária Duna House - Vecsés Az iroda összes hirdetése
+36 30 919 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY