Eladó ház Abádszalók 60 nm
Eladó ház Abádszalók 60 nm
Eladó ház Abádszalók 60 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8084424
Referenciaszám: M272929
Feltöltve: 19 napja

Abádszalók eladó családi ház 2 szobás: 12,6 millió Ft

12,6 millió Ft
210 000 Ft/m²
60 m²
Alapterület
627 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 36 568 Ft
Második évtől
49 905 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Jász- Nagykun-Szolnok vármegye! Eladó Abádszalókon, csendes családias környezetben a Tisza-tótól autóval 5 percre egy 2 szobás családi ház! Az ingatlan 60 négyzetméter hasznos alapterületű és 627 négyzetméteres telken áll, mellette melléképületekkel, rendezett udvarral. A ház összközműves, víz, gáz, villany bevezetve, a fűtését gázkonvektorok biztosítják. A vályogház, ami rendelkezik alappal, a következő helységekkel rendelkezik: 2 szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, kamra. Per és tehermentes, adásvételt követően azonnal birtokba vehető! Abádszalók a Tisza-tó partján elterülő alig 4000 fős település. A felejthetetlen nyaralás élménye, az ártéri erdők csendje, a holtágak érintetlensége, a szigetek magánya, a végtelen csónak-, kenu- és kajaktúrák, vagy az andalgós Tisza menti séták lehetősége várja az ide látogatókat. De az is megtalálja a számítását, aki horgászni vágyik vagy a a vízi sportok szerelmese ,esetleg körbe akarja kerékpározni a tavat. Önnek Abádszalók a nyarat jelenti, amennyiben szereti strandok állandó nyüzsgését , felszabadultság hangulatát, a halászlé illatát, a változatos part menti rendezvények sajátos atmoszféráját. Kiváló választás lehet befektetésnek, hiszen nyaralónak is kiadható. A településen a Falusi CSOK érvényesíthető! A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival Falusi CSOK és CSOK plusz lehetőségével, Babaváró hitel igénylésének ügyintézésével áll rendelkezésére, használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Teljeskörű jogi ügyintézés az adásvételnél. Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon! Amennyiben eladná ingatlanát vagy vásárolna, keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsó-Berényi Andrea Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 887 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bozsó-Berényi Andrea Tiszaföldvár Kossuth Lajos út 201 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 887 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY