Eladó ház Abádszalók 145 nm
Eladó ház Abádszalók 145 nm
Eladó ház Abádszalók 145 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8082387
Referenciaszám: M272998
Frissítve: 18 napja

Abádszalók eladó családi ház 4+2 fél szobás: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
150 931 Ft/m²
145 m²
Alapterület
1032 m²
Telek
4+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 63 559 Ft
Második évtől
86 740 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében Abádszalókon, egy az 1990-es években épült, tégla falazatú kétszintes családi ház, beton födémmel lapos tetővel, mely egy 1032 négyzetméteres telken terül el. A ház földszintje 78,5 négyzetméter, az emelet 66,6 négyzetméter . A felső szint kapott egy külső burkolatot, mészkő tufa téglával, mely egészen egyedi megjelenést ad a háznak. A belső részek befejezése sajnos már elmaradt. Szükséges a nyílászárók cseréje illetve pótlása, ugyanez igaz a belső burkolatokra és a fűtési rendszerre. Az új tulajdonosnak számos lehetősége van arra, hogy a saját ízlésének megfelelően tegye otthonossá az ingatlan belső tereit. A Tisza-tó strandja mindössze 1km-re található. A gáton kerékpárút fut körbe, így biztonságosan megkerülhető a teljes Tisza-tó. Az ingatlan a település egy csendes kis utcájában található, ideális lehet lakó otthon vagy nyaraló kialakítására is. Az udvaron található még két egymás mellé épített melléképület is, a kisebbik 28 négyzetméter, míg a nagyobbik 184 négyzetméter hasznos alapterületű. Abádszalók egy kedves kis város, 4000 fő körüli lakosságszámmal, a nyári hónapokban a Tisza-tó közelsége miatt nagyon sok turista keresi fel a települést. A városban minden alapvető közszolgáltatás megtalálható. A Település fő vonzereje a Tisza-tó közelsége és a kiváló közbiztonsága. Számos rendezvénynek, kulturális eseménynek ad otthont a város egész évben. Az ingatlan tulajdoni lapja per és tehermentes. Az feltüntetett ár, irányár. Amennyiben a vásárláshoz el kellene adni jelenlegi ingatlanát, állok rendelkezésére! Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Az ingatlanra kedvezményes CSOK hitel - megfelelő személyi feltételek mellett - felvehető! Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és szeretné megtekinteni, kérem keressen bátran.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1982
Energetikai besorolás:
I
villany
gáz
víz
csatorna
komfort nélküli
világos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztián Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 618 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tóth Krisztián Gyomaendrőd Szabadság tér 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 618 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY